Klem Viktor és Trokán Nóra a Budapest Jazz Klubban varázsol el, Lizával, a rókatündérrel a Mamut tetején találkozhatunk. Szabó T Anna egyszemélyes darabjában a Lóvasúton Janikovszky Éva csodavilágába utazhatunk. A Bazilikánál 6 napon át tart mától a filmmaraton. Az Idősek Világnapja alkalmából nagyszabású kétnapos Generáció 50+ fesztivál indul a Groupama Arénában.

Multiláv – MAJDNEM, MINT A FILMEKEN 

Zenés – filmes – színdarab Trokán Nóra és Klem Viktor főszereplésével a Budapest Jazz Klubban, a KúlArt Produkció rendezésében. Népszerű film momentumok és emblematikus filmzenék sodorják útjukon főhőseinket egy érzelmektől izzó színházi estén. Éber álmodozás a mozivásznon, álomszerű valóság a színpadon és egy rendkívül sokféle műfajban játszó zenekar.

Mozi és beszélgetés: Liza

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Liza, a rókatündér a Mamut tetején

Magyarok a háztetőn: Liza, a rókatündér /Liza the Fox-Fairy – mozi és beszélgetés a Mamut tetején. Kapunyitás: 18.30

Szabó T. Anna egyfelvonásosa a Lóvasúton

A nő, ha negyven, a Lóvasúton

Szabó T. Anna és Janikovszky Éva képzeletszínháza felnőtteknek a Lóvasút Rendezvényházban este 7-kor. Egyfelvonásos előadás: emberi játszmák női hangokon, abszolút szórakoztató színház: egy óra nevetőizom tréning.

Képzeletszínház felnőtteknek

4. Budapesti Klasszikus Film Maraton a Szent István téren

Ingyenes filmvetítések a Bazilikánál 6 napon át, a Magyar Filmintézet szervezésében. Klasszikus filmek mindenkinek.

Generáció 50 + Kiállítás és Vásár a Groupama Arénában

Az Idősek Világnapja eseménysorozat részeként kétnapos fergeteges program a Groupama Arénában. Koncertek, vásár, szűrőbuszok, kiállítások. Azokat az 50 év feletti nőket, férfiakat és családjukat, akik nyugdíjas éveiket igényes tartalommal még színvonalasabbá szeretnék tenni.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép:Facebook/KlemViktorOfficial