Nem kevés harag zúdult Tóth Gabira, miután az énekesnő megnyerte a Petőfi Zenei Díjátadó legjobb énekesnőjének szánt díjat. Sokan támadták őt ezért, azt állítva, hogy csupán az állami médiával ápolt kapcsolata miatt nyerhetett a kategóriában. A családjával Szentendrén élő művész igyekezett megcáfolni ezeket az állításokat.

Össztűzben

Nem kevés harag zúdult Tóth Gabira, miután az énekesnő megnyerte a Petőfi Zenei Díjátadó legjobb énekesnőjének szánt díjat. Sokan támadták őt ezért, azt állítva, hogy csupán az állami médiával ápolt kapcsolata miatt nyerhetett a kategóriában. Ezen állításokat azonban Gabi egy TikTok-videóban igyekezett megcáfolni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Számos díjat nyert már

Az énekesnő a videóban megmutatta, mennyi díjat is nyert a zenei pályafutása során eddig, és mint kiderült, ezeknek jelentős része nem az állam által finanszírozott díjátadókon lettek kisorsolva.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rosszindulatú megjegyzések

Ennek ellenére azonban a vita továbbra sem csitul, sorra érkeznek a rosszindulatú hozzászólások és üzenetek az énekesnő Instagram-oldalára, ám ő most egy terjedelmes szövegben fejtette ki, hogy ezen támadások csupán azt érik el nála, hogy erősebb legyen.

Négy éve még az egyik legjobbnak tartották

„Négy évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartottak azok, akik az elmúlt években mindent bevetnek, hogy lejárassanak. Azoknak írom ezt, akik velem és mellettem vannak! Köszönöm, és remélem, mindenkinek feltűnik, hogy miről is szól ez” – mondta Tóth Gabi.

Átlépték a normalitás határát

„Annyira átlépték már a normalitás határát, hogy ha ezeket bárki elhiszi, befolyásol bárkit is, azoknak mindegy mit csinálnak, akkor is a rosszat feltételezné rólam!” – tette hozzá.

„Maradok! Vagyok! Leszek!”

„Maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassanak. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel. Nagyrészt mindenki látja, hogy miről is szól ez az egész! Nagyon hálás vagyok nektek! Köszönöm, hogy velem vagytok!” – hangzott el.

Miért nem álltak ki mellette?

„És a szakmai társak miért nem állnak ki mellettem? Többször ezt a kérdést szoktam megkapni. Megértem! Senki sem szeretne balhéba keveredni, mindenki félti a saját szakmai életét. Privátban sokan kifejezik a támogatásukat. Hálás vagyok nekik is! Összetartani pedig sose fog jobban ez a szakma sem, mert mindenki építi a saját karrierjét” – szemlézte a Blikk.

„A céljuk a lejáratás”

„Tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek. Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat! Szép napot mindenkinek!” – fogalmazott a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történeteiben a családjával Szentendrén élő művész. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi. Fotó: Facebook