A szentendrei Dunaparti Művelődési Házban karneváli forgatagba visz a Tudósok koncertje, az Eiffel Műhelyházban a Krampácsolók, Kovács András Péter és Janklovics Péter gondoskodik a felhőtlen jókedvről. A MOMkultban a Hot Jazz Band, Sárközy Lajos és zenekara ad koncertet, énekel Malek Andrea. Biatorbágyon jégdiszkóval, a Vino Castello Borházban borkóstolóval múlathatjuk a telet.

Tudósok gigakoncert Szentendrén

Szédületes karneváli forgatagba visz ezúttal a Tudósok koncertje, ahol agyalapi örömextázsiban cserélgetik majd egymással a fejeiket a közönség képviselői a kollektív megvilágosodás legvégső erotikus pontjáig Szentendrén, a Dunaparti Művelődési Házban.

Karneváli forgatag

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Hot Jazz Band, Sárközy Lajos és zenekara, Malek Andrea a MOMkultban

Bizony, a budapesti éjszakának már Krúdy idejében is messze híre volt. Szóltak a patinás szalonzenék, az előző századból örökölt elegáns és kellemes dallamok. Ha egyszerre hallhatnánk ezt az egész kavalkádot, kicsengne belőle a legnemesebb szólam, a legzseniálisabb kéz formálta hangok: Cziffra kezének munkái.

Cziffra Fesztivál – Bárest Bősze Ádám anekdotáival

Ezt az ezerszínű és végtelen világot varázsolja elő a múltból a Hot Jazz Band és Sárközy Lajos zenekara, Malek Andrea csodálatos énekével, Bősze Ádám korabeli anekdotáival, együtt tisztelegve a zongoraművész emléke előtt.

Kovács András Péter és Janklovics Péter

Krampácsolók az Eiffel Műhelyházban

Krampácsolók című új közös sorozatuk a vasútival összemixelt operás közegben, magasművészetileg és talajközelileg is értelmezhető módon oldja a hét felgyülemlett feszültségeit a késő éjszakában – muzsikával és kulturált italfogyasztási lehetősséggel megtoldva a krampácsolást. Közreműködik: Kovács András Péter és Janklovics Péter, zongorán közreműködik: Dénes István

Jégdiszkó Biatorbágyon

Ismét vár a jégdiszkó a Főtéren! Lesznek diszkófények, a házigazda pedig nem más, mint Kozma Bandi!

Búcsúzik a tél

Toro kóstoló a Vino Castillo Borházban

Az est folyamán körbejárjuk a Tempranillo Toro-i klónját a Tinta De Toro-t 3 pincészet megközelítésében. A legfiatalabb, 25 éves tőkékről szüretelt szőlő végeredményét éppúgy, mint az 1880-as ültetvényről származó szőlőből megkomponált bort is megkóstoljuk. Csak fekete öves kóstolóknak!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Operahaz