Friss hírek érkeztek a Sztárbox című show legutóbbi adásában kiütött Kabát Péterről. Elképzelhető, hogy az egykori kiváló futballista sérülése komolyabb a vártnál és meg kell majd műteni. A sportember szeretné elkerülni a beavatkozást.  

Brutális bunyó

Amint arról mi is beszámoltunk, brutális bunyó lett Rácz Jenő Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűritagja és Kabát Péter válogatott labdarúgó boxmeccséből. Kabát Petit úgy kiütötte Rácz Jenő, hogy orvost kellett hívni a ringbe, percekig ápolták, miközben Peti párja, Róka Adrienne üvöltve zokogott a ringben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy kiütés

Rácz Jenő masszívabb izomzatúnak tűnt, de Kabát Peti gyorsabb volt az első menetben. A második menetben kicsit vesztettek a lendületből. Nyugodt ütésekkel indult, de a 2. menet 39. másodpercében Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Peti jobban van

„Peti sokkal jobban van, mint én. Még mindig a tegnapi mérkőzés hatása alatt vagyok, és biztosan kell még pár nap, amíg kiheverem ezt az egészet” – mondta Adri elcsukló hangon story.hu-nak.

 Keze-lába remegett

„Igazából már a mérkőzés kezdetekor rosszul voltam. Kezem-lábam remegett, amikor először betalált neki Jenő, alig bírtam odanézni, de ő csak püfölte tovább. Csak azt láttam, hogy összevissza csuklik Peti feje, majd összerogyott, és mozdulatlanul feküdt. Szó szerint az életem pergett le előttem, mert azt hittem, hogy meghalt! Önkívületi állapotba kerültem” – fűzte hozzá.

Dzsudzsákkal nézte a show-t

Adri azt mondta, Peti menedzserével és Dzsudzsák Balázzsal nézte végig a helyszínen szerelme küzdelmét. Amikor Petit Jenő kiütötte, Balázs azonnal orvosért kiáltott. „Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel, mutasson valami életjelet, de ő eszméletlen volt. Az orvosok fogták a nyelvét, nehogy lenyelje, közben próbálták feléleszteni”.

Lehet, hogy műteni kell!

Kabát Péter szerencsére maradandó sérült nem szenvedett, még aznap éjjel hazaengedték. A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy meg kell műteni az egykori élvonalbeli futballista lábát. Kabát nem csak az eszméletét vesztette el néhány másodpercre a kiütés során, de a lába is maga alá fordult.

„Tudtam, hogy baj van”

„Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így „csak” a porcom sérült, folyadék van a térdemben” – mondta az egykori válogatott labdarúgó a Blikknek.

Elkerülné a beavatkozást

„Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva fog kiderülni” – tette hozzá.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: részlet a Sztárbox című műsorból