A médiából nem lehet megélni, fix fizetésre vágyott, ezért jelenleg sminktetoválóként dolgozik Molnár Anikó. A szőke nő a ValóVilágban szerepelt még a 2000-es években. Hosszú interjút adott a közösségi médiában.

Kész termék

Betoltak a csőbe egy pomázi lányként, azután kijöttem, mint kész termék, miközben a csőben nem történt velem semmi, nem volt produktum, nem voltam énekesnő, színésznő, műsorvezető – mondta abban az interjúban Molnár Anikó amelyet a Palikék Világa by Manna Hová Tűnt? műsornak adott.

Utálták és szerették

Azt sem tudtam, hogy mi van velem, a semmiből rám szakadt az egész ország, ráadásul az 50%-a imádott, 50%-a gyűlölt. Olyan önképzavar alakult ki, hogy azt se tudtam, merre vagyok arccal – magyarázta Anikó.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A műsorvezetés nem vonzotta

Műsorvezetést nem vállalna a mai napig, hiszen nem akar olyat csinálni, amit nem tanult vagy nem tud – foglalta össze az interjút a Blikk.

Tudta, ő egy senki

A Való Világról is sokat mesélt. Úgy emlékszik: “tudtam, hogy nem vagyok senki, nem tettem le az asztalra semmit, de mégis én voltam az A kategóriás celeb. Nem állt össze a kép, olyan volt, mint egy mozaik, egy puzzle, ami nem állt össze az agyamban. Négy évig bírta az idegrendszerem, aztán puff, pánikbetegség, szorongás, nem mertem a kapun kívül menni.”

Fájdalmai vannak

 Jelenleg sem maradéktalanul boldog, szereti a munkáját, de fájdalmai vannak a sok görnyedéstől. Anikónál több betegséget is diagnosztizáltak az elmúlt években. A többi között inzulinrezisztens, gyógyszert is kell szedjen rá.

Gyerek nélkül

Már lemondott arról, hogy gyereke legyen, nem is hiányzik neki, hiszen nem tudja, milyen érzés édesanyának lenni. Tervei között szerepel, hogy egy jurtába költözzön, hiszen halála után az anyagi javait nem is tudná kire hagyni.

A teljes adás

Való Világ 2

Molnár Anikó a ValóVilág 2-ben szerepelt. A széria 2003. január 1-jén indult, és 2003. május 31-én Laci győzelmével ért véget. Nyereménye egy családi ház, egy gépkocsi, 2 luxusutazás, valamint 1 éven keresztül havonta 1 millió forint volt.

Ez is érdekelhet

Címlapfotó: Youtube/Palikék Világa by Manna