Áramkörök gyulladtak ki a kisföldalatti egyik szerelvényén a Széchenyi fürdő állomáson, ezért az 1-es metró nem közlekedik az Oktogon és a Mexikói út között.

Kikísérték az utasokat

A fővárosi katasztrófavédelem azt közölte péntek délután, hogy a kiérkező tűzoltók porral oltóval eloltották a lángokat, az utasokat kikísérték, az állomást pedig átszellőztették. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótlóbusz jár

A Budapesti Közlekedési Központ azt írta a közösségi oldalán, hogy a kisföldalatti – az 1-es metró – az Oktogon és a Mexikói út között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal utazhatnak az utasok. Az Oktogon és a Hősök tere között a 105-ös és a 178-as autóbusz igénybevételét is ajánlják.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baleset a 13. kerületben

A BKK tájékoztatása szerint nem ez az egyetlen változás, ugyanis közösségi oldalukról kiderül, baleset miatt lezárták a 13. kerületi Röppentyű utca Fáy utcai kereszteződést.

Karambol

Az eset kapcsán a Katasztrófavédelem is közleményt adott ki, melyben azt írták: összeütközött két személyautó péntek délután Budapest 13. kerületében, a Röppentyű utca és a Fáy utca kereszteződésében.

Tűzoltók is érkeztek

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egységek az egyik autóba szorult embert kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Terelve

A BKK a baleset kapcsán azt írta, hogy a 32-es autóbusz terelve közlekedik: az Örs vezér tere nem érinti a Frangepán utca megállót. A 120-as autóbusz is módosított útvonalon jár: kihagyja a Fáy utca és a Frangepán utca megállót.

A H8-as HÉV egy vágányon

A H8-as HÉV is csak egy vágányon közlekedett Mogyoród és Kerepes között, mert egy utas rosszul lett, ám itt időközben helyreállt a forgalom.

A 16. kerületben is baleset volt

Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó a főváros 16. kerületében, a Veres Péter úton. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani, számolt be róla a Katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Négy kamion ütközött össze, lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalának egy szakaszát

Kiemelt kép: 1-es metró – Forrás: YouTube