Ez a péntek sem ígérkezik dugómentesnek, a baleset miatt torlódásra és lassú haladásra kell számítania az arra közlekedőknek.

Délt követően történt meg a baj

Október 21-én pénteken 12:20 környékén történt az a baleset, ami miatt le kellett zárni az M1-es autópálya egy szakaszát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A 73-as kilométerszelvénynél történt a baleset

Négy kamion ütközött össze a Budapest felé vezető oldalon. Eleinte a forgalom a műszaki sávon tudott haladni, igaz, csak rendkívül lassan.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset

Így nézett ki a baleset helyszíne

A baleset helyszínéről készült kép – Forrás: Police.hu

Azóta lezárták az M1-esnek azt a szakaszát

A rendőrség bejelentette, hogy azóta teljes útlezárást léptettek érvénybe az M1-es autópálya baleset miatt érintett szakaszán.

Itt terelik le a forgalmat

Az M1-es autópálya 85-ös kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon a 13-as útra terelik a forgalmat a rendőrök.

Ezek is érdekelhetnek!

Itt lehet visszatérni az autópályára

A járművezetők az M1-es autópályára csak Tata térségében térhetnek vissza. A lezárás a műszaki mentés idejéig marad érvényben.

Ezt kérik a rendőrök

A rendőrök azt kérik a járművezetőktől, hogy vezessenek óvatosan és legyenek türelmesek. Mindenkit hazavárnak!

Máshol is kialakulhatnak torlódások

Indulás előtt célszerű ellenőrizni, hogy milyen a forgalom a tervezett útvonalon. A navigációs eszközök használatával sok esetben elkerülhetők a dugók, de érdemes tájékozódni az aktuális közlekedési viszonyokról az utinform.hu weboldalán is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínéről készült kép – Forrás: Police.hu