Továbbra is témát szolgáltat a közvéleménynek és a rajongóknak egy magyar sztárpár válása. Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága hat év után ért véget, állítólag egy harmadik fél miatt. Az énekesnő ugyan korábban kijelentette, hogy nem szeretne nyilatkozni a válásról, személyes Facebook-oldalán most mégis írt pár szót.

Mégis megnyilvánult

Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága hat év után ért véget, állítólag egy harmadik fél miatt. Gabi ugyanis a hírek szerint az egyik táncosával jöhetett össze. Az énekesnő ugyan korábban kijelentette, hogy nem szeretne nyilatkozni a válásról, személyes Facebook-oldalán most mégis írt pár szót. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönetet mondott

„Köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyen formában kifejezték a támogatásukat felém… És azoknak is, akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni” – írta posztjában, melybe egy idézetet is írt a Muzsikás együttes Széki magyar, a Misié című dalából.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Úgy ég a tűz, ha tesznek rá

„Jaj, Istenem, hogy éljek meg/Hogy a világ ne szóljon meg/Szól a világ mit hajtok rá/Úgy ég a tűz, ha tesznek rá/Egész világ rólam beszél/De azt mind elfújja a szél” – szól az idézet

 Elcsattanó puszik

„Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan” – mondta el a Blikknek egy jászberényi járókelő, aki látták az énekesnő új párját, Papp Máté Bencét még pénteken. 

Kiválóan mulattak

Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes tagjával, csütörtök esti rendezvényen jelent meg, amelyet a Fidesz országgyűlési képviselője, Pócs János tartott. Itt már egymás társaságában fotózkodtak (nyitóképünkön) és szemlátomást remekül érezték magukat.

Kellemetlen fricska

Mindez egy nappal azelőtt történt, hogy közös közleményben jelentették be férjével, Krausz Gáborral, hogy hat évnyi együttlét után elválnak útjaik. A sztárséf ekkor úgy fogalmazott, hogy „kellemetlen fricskákat” tartogat az élet.

Együtt Jászberényben

Ez egy viszonylag semmitmondó jelzőnek tűnt egészen addig, ameddig ki nem derült, hogy a történtek hátterében valószínűleg az áll, hogy Tóth Gabi és a Fricska Tánczenekar egyik tagja összejött egymással. A jászberényi utcákon is többen kiszúrták őket.

Boldogabbak, mint valaha

A városban két vendéglőt is kipróbáltak. „Felszabadultan ettek, jól érezték magukat, láthatóan boldogabbak, mint valaha” – mondta el az egyik hölgy, aki szintén ugyanabban az étteremben fogyasztott, mint a pár. A Blikk is könnyedén a nyomukra akadt.

Nem akart nyilatkozni

A lap munkatársai éppen egy népművészeti vásáron pillantották meg őket. Velük volt egy csinos, középkorú hölgy, akiről azt gondolják, hogy Máté édesanyja lehet – vagyis már a családi bemutatáson is túlestek. Tóth Gabi elhárította, hogy bármit is mondjon, s jelezte, magánemberként van jelen az eseményen.

Nincs jól a férj

Krausz Gábor azonban teljesen összetört. Egyik barátja azt mondta, a család volt a mindene, s egy világ dőlt benne össze, amikor rájött, hogy véget ért a házassága. Vomberg Frigyes hozzátette, nincs jól és nagyon megviseli az egész történet.

Romokban van

„Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült (…) Most összetört” – jegyezte meg. Úgy tudni, hogy már ki is költözött feleségével együtt vásárolt, szentendrei otthonukból. Kislányukat közösen, szeretetben tervezik felnevelni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk Pócs János Facebook-oldaláról származik.)