Brutális bunyó lett Rácz Jenő Michellin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűritagja és Kabár Péter válogatott labdarúgó boxmeccséből. Kabát Petit úgy kiütötte Rácz Jenő, hogy orvost kellett hívni a ringbe, percekig ápolták, miközben Peti párja, Róka Adriene üvöltve zokogott a ringben.

Felfüggesztett barátság

“A barátságunkat 8 percre fel kell függeszteni” – mondta Kabát Peti a ringbe lépés előtt az RTL Sztárbox című élő műsorában vasárnap este. Rögtön az első menet elején a bírónak le kellett állítani őket, mert annyira egymásnak mentek, hogy a szabályokról is elfeledkeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy kiütés

Rácz Jenő masszívabb izomzatúnak tűnt, de Kabát Peti gyorsabb volt az első menetben. A második menetben kicsit vesztettek a lendületből. Nyugodt ütésekkel indult, de a 2. menet 39. másodpercében Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kabát Peti a földön, arany dzsekiban zokog a barátnője

Brutális box

A kiütés olyan brutálisra sikerült, hogy orvost kellett hívni a földön fekvő focistához. Kabát Petinek a párja is a ringbe rohant, Peti edzőjének a vállán zokogott. A műsor szakkommentátora, Kovács „Kokó” István szerint Kabát Peti agyrázkódást kapott, holnap kicsit fájni fog a feje, de nem lesz baja. A műsorban úgy tűnt, hogy Peti egy pillanatra elvesztette az eszméletét, de az eredményhirdetésre már jobban lett.

A kiütés előtti pillanat

Sajnálja Rácz Jenő

Rácz Jenő azt monda az eredményhirdetés után, hogy nem készült erre az ütésre, sajnálja, hogy így történt. Állítja egy jó barátság olyan mint egy erős csont, baj esetén összeforr. Az elmúlt hat hónapban nem sokat beszéltek egymással, mert készültek a meccsre. A kiütéssel a séf bekerült az elődöntőbe.

Semmi baj

Kabát Peti a meccs után így nyilatkozott: “Semmi bajom nincs, jól vagyok, csak kívülről látszott úgy, hogy nem tudom, hol vagyok. Azt sajnálom, hogy Adri bejött és sírt” – mondta Peti. Ezt követően azt mondta, hogy “Szeretnék gratulálni a barátomnak. Ha már így alakult, azt kívánom Jenőnek, hogy nyerje meg a versenyt”.

Orvosok és mentősök

Tapasztalt ringorvosok vannak a helyszínen, az Országos Mentőszolgálat is a műsor helyszínen van, hogy ellássák az esetleges sérülteket. A műsorvezető külön felhívta a figyelmet ara, hogy otthon védőfelszerelés nélkül senki se boxoljon.

Megy tovább a show

Jövő héten Rácz Jenő ellenfele Istenes Bence lesz. Ez azért is érdekes, mert Bence felesége, Csoboth Adél a Sztárbox egyik műsorvezetője, úgyhogy közelről izgulhat a férjéért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: részlet a műsorból – Forrás: RTL