Jó hír érkezett Mészöly Kálmánról: a legendás sportember, csakúgy, mint futballista korában, újabb fontos párharcot nyert meg. A szervezete legyőzte a koronavírust, így kiengedték a Szent János Kórház covid-osztályáról!

Kiengedték a covid-osztályról!

Negatív lett a legutóbbi tesztje, így a Vasas legendáját kiengedték a Szent János Kórház covid-osztályáról. A továbbiakban a belgyógyászati osztályon kezelik a neves sportembert. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Keringési problémák és tüdőgyulladás

A BudaPestéskörnyéke.hu is írt arról, hogy a Vasas 81 esztendős legendája november elején került a János Kórház belgyógyászati osztályára. Az első diagnózis szerint keringési problémákkal, fertőzéssel és tüdőgyulladással küzdött.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Javult az állapota, de…

A kezeléseknek köszönhetően javult az egykori sikeres szövetségi kapitány állapota, de a múlt kedden kiderült, még nagyobb a baj. A korábbi válogatott futballista a körültekintő kezelés ellenére is elkapta a koronavírust, így áthelyezték a covid-osztályra.

Megnyerte a harcot

A jelek szerint a legenda szervezete a koronavírus elleni harcot megnyerte, így a belgyógyászatra szállították vissza, ahol tovább folytatódik a kezelése – írta a Sportal.hu.

Gyógyszer segíthet rajta

„Láza nincs, a hangulata jó – nyilatkozta a fia, Mészöly Géza. – Amikor meglátogattam, tudattam vele, hogy egy olyan, a hazai gyógyszertárakban is kapható medicinát kap majd, ami az emberi szervezetből eltávolítja a nehézfémet.”

Perui vitaminkoktél

Mészöly Kálmán ezen a héten találkozik dr. Rafael Pizarro perui orvossal, az egykori perui válogatott futballista ász, Claudio Pizarro rokonával. „Rafael egy olyan különleges perui vitaminkoktélt hoz apámnak, ami felgyorsítja majd a gyógyulását” – árulta el Mészöly Géza a Bors hasábjain.

Jó helyen van

„Édesapám nagyon jó helyen van, kedvesek vele az orvosok és az ápolók is. Kitettek a szobába róla egy képet, ami még játékos korában készült róla, ez nagyon jól esett neki. A közérzete jó, de egyelőre sajnos szó sincs arról, hogy kiengednék. Már az is jó lenne, hogy ha a covid-osztályról kijöhetne, mert az is előrelépés lenne – nyilatkozta.

Többször volt kórházban

Mészöly Kálmán egészségi állapotával az utóbbi időben többször is probléma adódott. Szeptemberben néhány napot kórházban kellett töltenie. A nyáron pedig rövid idő belül kétszer is kórházba került. Júliusban arról szóltak a hírek, hogy a kiszáradás tünetei jelentkeztek nála. Ezek olyan súlyosak voltak, hogy a Honvédkórházba szállította a mentő. Az infúziós kezeléstől jobban lett.

Tavasszal nagy öröm érte

A Szőke Szikla becenévre hallgató Mészöly Géza rendkívül örült, hogy kedvenc csapata, a Vasas hosszú éveket követően visszajutott az NB I-be. A csapat immáron a legjobbak között mutathatja meg hétről hétre, hogy mire képes. Egészségi állapota miatt Mészöly Kálmán több mérkőzést is csak a televízión keresztül tudott megnézni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mészöly Kálmán – Forrás: Koszticsák Szilárd/MTI