Fél nappal a tragikus HÉV-baleset után máris újra megtörtént a baj, ezúttal a H6-os vonalon hajtott egy szerelvény elé egy Audi Q8 a Soroksári út 115. számnál. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Figyelmetlenül hajtott ki

Hétfőn délelőtt a H6-os HÉV vonalán haladt az egyik szerelvény, amikor a Soroksári út 115. számnál egy Audi Q8 vezetője figyelmetlenül hajtott ki a telephelyről. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvitte az Audi elejét a HÉV

Az ütközés ezek után elkerülhetetlen volt. A HÉV az Audi elejét vitte le, személyi sérülés szerencsére nem történt. A baleset miatt egy órát nem jártak a szerelvények ezen a vonalon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tragédia a 14. kerületben

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy autó és egy HÉV ütközött össze vasárnap 17 óra 35 perc körül Budapest 14. kerületében, a Szentmihályi út és a Kerepesi út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, feszítővágóval két embert szabadítanak ki az autóból. A helyszínre érkezett a fővárosi tűzoltódaru is.

Az egyik utas meghalt

A baleset során a jelenlegi adatok alapján az autó egyik utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Helyszíni tudósítónk szerint a jobb első ülésen ülő 18-20 év körüli fiatalember az áldozat. Ő nagyon beszorult, nehezen tudták kiszabadítani. Az 50 év körüli sofőr súlyosan sérült, ahogy a hátul utazó, szintén fiatal férfi.

Még vizsgálják a körülményeket

A baleset körülményeit vizsgálják. A helyszíni szemle ideje alatt a HÉV egy vágányon, felváltva haladt.

Két hete is megtörtént

Súlyos baleset történt május 1-én este Budapesten, a 14. kerületi Kerepesi út elején, az Egyenes utcai átjáróban, ahol egy Csömör felől az Örs vezér tere felé haladó H9-es HÉV szerelvény elé kanyarodott egy Ford Focus kombi. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Soroksári úton történt az újabb HÉV-baleset

Elvitte az Audi orrát a HÉV

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK