Ismét durva baleset történt a Szentendrei úton. Egy BMW lesodródott az útról a Szentendrei út kivezető oldalán az Aquincum Múzeum közelében és szó szerint belefúródott a szalagkorlátba. Valószínűleg gyorshajtás okozta a balesetet, a nap mint nap arra közlekedők szerint ideje lenne tenniük valamit az illetékeseknek.

Roncsolódott a szalagkorlát

A péntek reggeli csúcsforgalomban a nedves úton egy BMW lesodródott az útról az Aquincum Múzeum közelében és szó szerint belefúródott a szalagkorlátba. Az ütközés következtében a szalagkorlát megroncsolódott és egészen a belső sáv közepéig hajlott.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan jött a segítség

Az úton keresztben megálló Mercedes sofőrje nem volt a baleset részese, hanem hivatásos tűzoltóként azonnal segítséget nyújtott a bajba került autósnak. Nem sokkal távolabb egy fekete Audit is láthattak az arra haladók, egyelőre nem tudni, ő részese volt-e az eseményeknek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Komoly torlódás alakult ki

A Totalcar beszámolója szerint a baleset körülményei még tisztázatlanok. A területen mindenestere komoly torlódás alakult ki. Mivel a mentők a befelé vezető oldalon álltak meg, mindkét oldalon lelassult a forgalom.

Sokáig tartott a műszaki mentés

Fotó: Facebook

„Folyamatosan szlalomoznak”

„Minden reggel arra járok… Folyamatosan szlalomoznak a sorokban, mindezt úgy, hogy legalább 90-nel csinálják… Benne a fenekében az embernek, akkor is, ha full piros a lámpa elől… Jó, hogy nem ugrott szembe menő sávban valakinek az ölébe ez a BMW-s” – írta egy nap mint nap arra közlekedő autós a történtek kapcsán.

Mérni kellene a sebességet

„Nem értem a III. kerületi rendőröket! A Szentendrei út évek, évtizedek óta a nagy gyorsulási versenyek helyszíne. Viszonylag jó minőségű, több sávos, egyenes vonalvezetésű, adja magát. Miért nem telepítenek oda 2-3 új sebességmérő boxot??? OTT még csak felháborodni sem lehetne ezen, hiszen nem egy halálos baleset történt már azon a szakaszon és ha valaki veszi a fáradságot, kinéz egy-két órára, tucatnyiidiótát lát ott száguldozni, nem kevéssel, és vannak, akik versenyeznek is….” – fogalmazott egy kerületi lakó.

Minden nap kijöhetnének

„Vagy ha már máshová telepítik a fix boxokat, akkor miért nem lehet minden nap egy bizonyos 2×1 órában kiállni civilautóval mérni? Nem a 80-nal közlekedőket, hanem akik TUDATOSAN, szándékosan antiszociális módon/nagy sebességgel közlekednek…” – fűzte hozzá egy másik kommentelő.

Bezzeg Kispesten…

„Bezzeg Kispesten a Vak Bottyán utcában a 30-as övezetben trafiznak minden nap. Mert ott aztán van életveszély, ha 35-tel mész” – jegyzete meg egy fővárosi autós.

Tarolás a Szentendrei úton

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy hatalmas fennakadást okozott egy gyorsan hajtó BMW-s fiatalember a Szentendrei úton. A BMW e46 a 3. kerületben haladt befelé Csillaghegy felől a Flórián tér felé. A sofőr épp kondiedzésre sietett, ám ehelyett a kórházban kötött ki…  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook/Kaszásdűlőiek Kaszásdűlőért