Újabb vasúti tragédia történt: egy fiatal férfi vetette magát a vonat alá Óbudán. A vonat vezetőjének esélye sem volt elkerülni a balesetet.

Tragédia a síneken

Borzasztó tragédia történt hétfőn éjfél körül Óbudán. Egy fiatal férfi vetett véget az életének a vasúti síneknél a III. kerületi Pók utcánál.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A vonat elé vetette magát

A Bors információi szerint egy 30 év körüli férfi felsétált a peronra, megvárta a következő vonatot, majd gondolkozás nélkül levettette magát elé. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tudott megállni a vonat

A vonat vezetője valószínűleg végignézte a történteket, de már ő sem tudta megakadályozni a balesetet.

Kiugrott a nyolcadikról

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy társasház 8. emeletéről vetette magát a mélybe egy háromgyermekes édesanya. A kicsik végig nézték anyjuk haláltusáját, a közelben dolgozó biztonsági őr próbálta újraéleszteni az Ukrajnából menekült asszonyt.

Újraélesztették a mentők

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. február 11-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti hátsó bejáratnál található füves területen egy ember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai. 

Meghalt a fiatal férfi

Azonban hiába küzdöttek az életéért, a férfi meghalt. Az áldozat pedig egy fiatalember. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Később kiderült, egy 26 éves férfi halt meg, aki egy hetedik emeleti erkélyről esett ki és zuhant a mélybe. 

Baleset történt

Az áldozat, aki véletlenül zuhant ki, egy fiatal focista, Balla Bence Tamás halt meg, aki nagypályán az Iszkaszentgyörgy, míg az Alba Ligában a Fortuna FC színeiben futballozott.

Tragédia Budapesten

Kizuhant egy 31 éves férfi szombat este egy 9. emeleti lakás ablakából Budapesten, az Alíz utcában. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. „Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – tájékoztatta a sajtót a rendőrség.

Kiugrott a hatodikról

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének: Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél. Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Búcsúlevelet is írt

Azt, hogy nem baleset vagy idegenkezűség történt, egy hátrahagyott búcsúlevél bizonyítja. A férfi azt követően ugrott ki a lakása ablakából, hogy nem látott már más kiutat az élethelyzetéből. Pált szerették a lakók, senkivel sem volt rosszban. Vélhetőleg azért döntött így, mert súlyos beteg volt. Állapota egyre rosszabbra fordult, és elképzelhető, hogy már nem tudta tovább elviselni a szenvedést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció