Vádat emeltek egy nő ellen, aki tízéves fiának születésnapjára szexuális együttlétet biztosított egy fiatalkorú lánnyal. A lány és egy, az aktust telefonján rögzítő fiú ellen szintén vádat emeltek – közölte a Pest Megyei Főügyészség pénteken.

Különös ajándék

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt 10 éves fiának, Kevinnek szervezett különös születésnapi ajándékot egy Pest megyei nő. K. Szandra egy 15 éves lánnyal hozta össze gyermekét, hogy kamaszlány örömet szerezzen neki. Mindezt videóra vették, majd több embernek is szétküldték. Az anyát letartóztatták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felvétel is készült a meglepetésről

Egy gyámhivatali jelzés és a hozzá csatolt videó felvételek alapján kezdtek nyomozni a Pest megyei zsaruk tavaly májusban. A felvételeken egy fiatalkorú lány és egy tízéves kisfiú meglepő találkozása volt látható. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többen nézték

A háttérben egy hang utasítása és hangos nevetések hallatszottak: „Cseréljetek helyet!” Egyértelmű volt, hogy többen is jelen voltak. A Pest megyei rendőrök még aznap sorra begyűjtötték a gyanúsítottakat.

Őrizetbe vették az anyát

Kihallgatták a tízéves gyermek édesanyját, a 33 éves K. Szandrát, aki gyermekét és a kamaszlányt is rávette a meghökkentő születésnapi ajándékra. Az anyát őrizetbe vették.

A felvétel készítőjének is felelnie kell

A felvételek készítőjének is felelni kellett. A 21 éves E. Nikolettet is gyanúsítottként hallgatták ki, mivel megengedte az általa bérelt ház használatát, valamint közreműködött a felvétel készítésében.

Tovább küldte a felvételeket

A felvételt a kisfiú egyik 16 éves ismerőse rögzítette telefonjával, majd több ismerősének tovább küldte, őt is meggyanúsította a rendőrség.

Az anya megfenyegette a lányt

K. Szandra nem tett vallomást, a 15 éves kamaszlány pedig annyit mondott, hogy félt a fenyegetőző anyától. A felvételt készítő fiatal védekezésében elmondta, hogy K. Szandra úgy fenyegette meg a tinédzser lányt, hogy attól ő is megijedt, amennyiben nem „csinálja meg” a kisfiával.

2020-ban történt

Az eset egyébként még 2020-ban történt, egy táborfalvai ingatlanban. Az ügyben most a Pest Megyei Főügyészség a két nő ellen szexuális erőszak, a fiatalkorú férfi ellen gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció