Halálra gázolt egy nőt a vonat a 17. kerületben. Késnek a vonatok a hatvani vonalon.

Vonat gázolt egy embert

Szerda délelőtt Rákos és Rákosliget között a 17. kerületben az 501. utca közelében lévő fénysorompóval elláttot átjáróban egy mozdony elütött egy gyalogost, aki a balesetben életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Késnek a vonatok

A helyszínelés befejezéséig, várhatóan 11-ig, ezen a szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, a hatvani vonalon a menetidő 15-25 perccel megnő.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A késések csökkentése érdekében nem közlekedik:

  • a Keleti pályaudvarról 10:05-kor és 11:05-kor Gödöllőre induló S80-as vonat (3162,3124),
  • a Gödöllőről 10:15-kor és 11:15-kor a Keleti pályaudvarra induló S80-as vonat (3115, 3135)

Dunába zuhant egy férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit 2022. április 27-én éjjel egy Margit hídról a Dunába zuhant emberhez riasztották. 

Kiemelték a vízből

A vízirendőrök a korlátozott látási viszonyok ellenére is negyed órán belül megtalálták a vízben sodródó férfit, akit a hajóba emeltek. A parton a mentőknek adták át a 63 éves férfit, akit további ellátásra kórházba vittek.

A vízbe esett

Kedden írtunk arról, hogy 2022. április 25-én 22 óra 25 perckor riasztották a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit, mert valaki a Margit hídról a folyóba esett. A vízirendőrök két percen belül megtalálták a vízben sodródó fiatal nőt, akit a hajóba emeltek, és a partra vittek. 

Kórházba vitték

A mentőszolgálat munkatársai a 18 éves lányt – aki az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett – további ellátásra kórházba vitték.

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

A 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember Budapesten, a 3. kerületében. A baleset a Madzsar József utcában kedden délelőtt.

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

Kiemelt kép: illusztráció