Újabb vonatgázolás történt Pest vármegyében: Albertirsán egy szerelvényvonat elütött egy embert. A ceglédi vonalon ma este hosszabb lesz a menetidő.

Gázolás Albertirsán

Pilis és Albertirsa között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, mert Albertirsán egy szerelvényvonat elütött egy embert. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hosszabb lesz a menetidő

A helyszínelés végéig 10-20 perccel is meghosszabbodhat a vonatok menetideje a ceglédi vonalon – tájékoztatott a Mávinform.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tragédia Gödöllőnél

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a Keleti pályaudvarról 14:35-kor Gödöllőre elindult S80-as vonat Gödöllő–Állami telepek előtt elütött egy embert. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 18 óráig – Isaszeg és Gödöllő között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, a hatvani vonalon 15-30 perccel megnő a menetidő, vonatkimaradásokra is számítani kell. 

 Tavaly elszaporodtak az ilyen esetek

Tavaly november egy 33 éves édesanya Sásdon egy Pécsről Dombóvárra tartó személyvonattal ütközött össze, a jármű pedig 200 méteren keresztül vonszolta magával a gépkocsit.

Súlyos sérülések történtek

A tragikus vonatbaleset sérültjeit feszítővágóval kellett kiszedni a roncsból, és kiderült, hogy a nő áthajtott a piros fényjelzésen, miközben az autóban ott ült két gyermeke is, akik közül az egyik az anyával együtt életét vesztette. A másik kicsi, az alig 4 éves Valentina súlyos sérülésekkel kórházba került.

Ikladnál tizenkilencen sérültek meg

Tömegszerencsétlenséget okozó vasúti közlekedés biztonsága elleni vétséggel gyanúsította meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt a szabadlábon védekező 41 éves vácegresi férfit, aki tavaly októberben az általa vezetett nyerges vontatóval egy motorvonattal ütközött Ikladnál, és emiatt 19 ember megsérült.

Nem ivott a sofőr

A rendőrök kezdeményezték a férfi rendkívüli pályaalkalmassági vizsgálatát is. A teherautó sofőrje nem sérült meg, a helyszínen alkalmazott alkoholszonda szerint nem ivott vezetés előtt.

Nem voltak papírjai

Az adatok ellenőrzésekor azonban kiderült, hogy a 41 éves vácegresi férfi jogosítványa nem érvényes az általa vezetett, korábban a forgalomból kivont járműszerelvényre.

Heten ültek a kocsiban, mindenki meghalt

Egy házaspár és egyik fiuk is abban az autóban ült, amely egy vonattal ütközött Kunfehértónál. Baloghék három gyermeke maradt árván. Az Opel Corsa-ban heten ültek, mindannyian szörnyethaltak. Az autóban munkások ültek, akik a közeli szőlőbe indultak dolgozni. Az elsődleges információk arról szóltak, hogy a balesetben öten szörnyethaltak. A vonat 250 métert tolta maga előtt a járművet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció