A Csík zenekar a Csiliben, a Duna Szimfonikus Zenekar a RAM Színházban, a MÁV Szimfonikusok a Várkert bazárban köszöntik az új évet. Biatorbágyon az Erkel Zenekar ad koncertet, az Erkel Színházban a Denevért tűzik műsorra. A Szent István Bazilikában ünnepi orgonahangversennyel indul 2022. Az otthon maradók online újévi felnőttmesét hallgathatnak.

Újévköszöntő a Csík zenekarral

Pesterzsébet újévköszöntő estje a Csík Zenekarral a Csili Művelődési Központban.

Pesterzsébeten a Csiliben

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Újévi Koncert a RAM Színházban

A Duna Szimfonikus Zenekar Újévi Koncerttel köszönti 2022-t a RAM Színházban.

Újévi koncert Biatorbágyon

Klasszikus újévi koncert  a zömmel Biatorbágyon lakó művészekből álló Erkel Ferenc Kamarazenekar tagjaival. Jöjjenek el, köszöntsük a 2022-es esztendőt egy fergeteges koncerttel a Juhász Ferenc Művelődési Központban!

Újévi Gálakoncert a Szent István Bazilikában

Az „Újévi Ünnepi Orgonakoncert” hallgatósága testközelben láthatja az előadóművészeket és a zenei élmények befogadása közben gyönyörködhetnek a Bazilika szentélyének csodálatos freskóiban, műalkotásaiban. A hangverseny műsorán a zeneirodalom legismertebb szerzőinek – Charpentier, Albinoni, Bach, Hándel, Mozart, Gounod, Liszt, Purcell, Mascagni és Ch. M. Widor – örökértékű alkotásai szólalnak meg.

Újévi koncert a MÁV Szimfonikusokkal a Várkert Bazárban

Január 2-án nagyszabású ünnepi koncerttel köszöntjük az új esztendőt a Várkert Bazárban. Zenei utazásra hívják a klasszikus zene kedvelőit, ahol a műveket a MÁV Szimfonikus Zenekar előadásában hallhatjuk Farkas Róbert karmester vezetésével, Balázs János Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és a Pro Musica Leánykar közreműködésével.

V4 Classic

A V4 CLASSICS koncerten a cseh, lengyel, szlovák és magyar nemzet emblematikus zeneszerzőinek művei szólalnak meg. Műsorvezető Becze Szilvia, a Bartók rádió szerkesztő-műsorvezetője.A Denevér az Erkelben

Ifj. Johann Strauss főműve, a Denevér nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal az Erkel Színház színpadán.

ÚJÉVI MESÉK felnőtteknek – onlineVaskor Grétával

2022: kezdjük az évet mesékkel!Indul az új év! Induljon mesékkel: útmutatókkal, merengőkkel, belső tájakra hívókkal, útnak indítókkal! Mesehallgatásra hívlak, legyünk együtt, legyünk a mesékkel, legyünk önmagunkkal-2022-ben is – invitál Vaskor Gréta, meseterapeuta.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/csikband