Újra apa lesz Bereczki Zoltán. A színművész és kedvese, Bata Éva az év második felére várja első közös gyermeküket. Bereczki Zoltánnak már vagy egy kislánya, aki a Szinetár Dórával kötött házasságából született.

Két éve szerelmes

Apa lesz Bereczki Zoltán. Az énekes-színész szerelmes két évvel ezelőtt Bata Évával, azóta boldogságban élnek. A két művésszel szinte madarat lehetne fogatni a boldogságtól. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

“A hír igaz”

„Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van” – erősítette meg a Blikknek  a közös baba érkezését Bereczki Zoltán menedzsere, Ferenczi Orsolya, aki részleteket nem szeretett volna elárulni, ahogy Éva és Zoli sem kívánta kommentálni értesüléseinket.

Lemondta szerepeit

„Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén” – mondta a színész pár egyik ismerőse.

9 éve vált el Szinetár Dórától

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 2012 augusztusában tudatta a nagy nyilvánossággal, hogy házasságuk tönkrement és a válás mellett döntöttek. Akkor mindenki meglepett a hír, hiszen senki nem gondolta volna, hogy a házaspár súlyos problémákkal küzd.

Szinetár Dóra újra férjhez ment

A válásuk után Szinetár Dóra Makranczy Zalán színész felesége lett, azóta egy közös gyermekük is született.

A Centrál Színházban szerettek egymásba

Két évvel ezelőtt a Centrál Színház Igenek és nemek című előadásának próbáin kezdődött Bereczki Zoltán és Bata Éva szerelme. „Akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nemcsak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem” – mondta korábban Bereczki Zoltán a hot! magazinnak.

Mindketten keresték az igazit

Miután kiderült szerelmük, egyik kollégája ezt mondta róluk: „Olyanok, mint két szerelmes kamasz, imádják egymást. Rájuk fért már ez a szerelem, mert az utóbbi években ezen a téren egyikük sem volt szerencsés. Éva és Zoltán is kereste az igazit, de talán éppen emiatt mind a ketten kellően felkészültek egy normális kapcsolatra”.

Teca, a kocsmáros

Bata Évát A mi kis falunk című sorozatának Tecájaként, a dögös kocsmárosként ismert meg az ország. A 32 éves színésznőt láthattuk a 2018 decemberében bemutatott BÚÉK című romantikus vígjátékban, a Testről és lélekről, a Tiszta szívvel és a Veszettek című filmekben is.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Ez is érdekelhet

Az RTL-es Mi kis falunk olyan népszerű, hogy a forgatás helyszínén, Pilisszentléleken, a mínusz 6 fokos hidegben is sorban állnak Teca kocsmájánál

Kiemelt kép: Bata Éva és Bereczki Zoltán – Forrás: MTI/Mohai Balázs