Újra kellett éleszteni annak a furgonnak a sofőrjét Szigethalmon, amely fékezés nélkül rohant bele a HÉV-sínek mellett szabályosan parkoló Volkswagen Transporterbe hátuljába. Az ütközésnek egy BMW is részese lett önhibáján kívül. Cikkünk végén láthatják helyszíni felvételeinket.

Fékezés nélkül rohant bele

Pénteken késő délelőtt Szigethalmon, a Petőfi Sándor utcán a Nagyváradi és a Kolozsvári utca közötti egy a Mű út felől érkező Mercedes Sprinter mikrobusz vezetője, vélhetően rosszullét miatt jobbra lesodródott az úttestről, majd fékezés nélkül a HÉV pályája mellett szabályosan parkoló Volkswagen Transporterbe hátuljába rohant. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nekilökte a BMW-nek

Akkora erővel lökte az előtte parkoló BMW-nek, hogy a Transporter a BMW hűlt helyén állt meg. A BMW maga alá gyűrte a Kolozsvári és Petőfi Sándor utca sarkán álló tükröt és az előtte álló Opel Combo furgonnak koccant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokáig küzdöttek a sofőrért   

A furgon vezetőjének állapotát sokáig próbálták stabilizálni, újra is kellett éleszteni, több, mint 2 óráig ápolták, mire mentőautóba tudták helyezni és szirénázva kórházba szállítani. A parkoló autókban nem tartózkodtak utasok, más nem sérült meg a balesetben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK