A korlátozások jelentős részének eltörlésével újraindulhatott az élet Magyarországon. A koronavírus ellen beoltottak száma a közelmúltban elérte az 5,5 milliót, aminek következtében az eddig kényszerpihenőn levő szektorok is fellélegezhettek. Az egészségügyi és szociális intézmények kivételével eltörölték a kötelező maszkhasználatot, és nincs szükség védettségi igazolványra a szolgáltatások többségének igénybevételéhez.

Megszűnt a kötelező távolságtartás, és eltörölték a boltokra, bevásárlóközpontokra vonatkozó négyzetméter-alapú korlátozást is. Kivételt képeznek a tömegrendezvények illetve a szórakozóhelyek, amiket továbbra is csak a védettségi igazolványi rendelkezők látogathatnak.

Ez azt jelenti, hogy többé-kevésbé visszaállhat az élet a korábbi kerékvágásba. Újra lehet étterembe, moziba, állatkertbe, szállodába menni, újra elérhetővé vált a limuzin bérlés Budapesten és környékén, és sokan élnek is az új helyzet adta lehetőségekkel.

Mit jelent ez a limuzinos cégek számára?

A korlátozások feloldása örömteli hír a limuzin bérléssel foglalkozó cégek számára. A járvány előtti időkben a születésnapok, keresztelők, esküvők és más családi rendezvények meghatározó kelléke volt egy csodaszép, áramvonalas limuzin.

A nyitást követően, az új szabályok életbe lépésével a családi események és magánrendezvények résztvevői és szervezői is megnyugodhattak, hiszen a korábbi 10 fős létszámkorlátozás 100 főre emelkedett. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb, akár 15-20 fő befogadására képes limuzinok bérlése is újra elérhetővé vált az érdeklődők számára.

Limuzint bérelne? Íme, a legfrissebb tudnivalók

A nyár és a jó idő beköszöntével megemelkedik a szabadtéri rendezvények, legény-, és lánybúcsúk, esküvők, keresztelők és egyéb családi események száma. Egy elegáns, kényelmes limuzin tökéletes választás minden alkalomra.

Jó hír az érdeklődők számára, hogy a limuzin bérlés járványügyi szempontból „korlátozásmentes” szolgáltatásnak minősül. Pontosan mit jelent ez a gyakorlatban? A limuzinban nem kell maszkot viselni, és a bérléshez nem szükséges védettségi igazolvány sem.

A minőségi szolgáltatást kínáló cégek a járvány előtti időszakban, és most is nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. Természetesen a VIP limuzin számára is kiemelkedően fontos a higiéniai szabályok betartása. A bérlésre kínált járművek minden esetben kifogástalan állapotban érkeznek a rendezvény helyszínére.

Miért érdemes limuzint bérelni lány-, és legénybúcsúkra?

Most, hogy lakodalmat tartani akár 400 fő részvételével is lehetséges, egyre többen döntenek úgy, hogy a 2020-ban elhalasztott vagy kisebb létszámmal megtartott esküvőjüket idén méltó módon ünneplik meg szeretteik körében. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy kizárólag nagy létszámú eseményre érdemes limuzint bérelni.

Sőt! Az egyszemélyes limuzinozásnak is megvan a maga hangulata, de legtöbben családi vagy baráti körben élvezik a különleges, hosszú járgányok nyújtotta előnyöket. Fokozottan igaz ez a lány, – legénybúcsúkra is, melyekre leggyakrabban baráti körben kerül sor.

És, hogy miért jó ötlet a limuzin bérlés legény-, és lánybúcsúkra? Legtöbb esetben az ünneplés elkerülhetetlen velejárója az alkoholfogyasztás. Természetesen a túlzott alkoholfogyasztás kerülendő, de ha a buli helyszínét limuzinnal hagyja el a társaság, nem kell aggódni a hazaút miatt.

Fontos kiemelni, hogy erősen ittas állapotban levő utasok szállítását egyetlen professzionális limuzinos cég sem vállalja. A limuzin bérlés további előnye, hogy még a legátlagosabb legénybúcsút is felejthetetlen élménnyé képes varázsolni egy elegáns, letisztult vonalvezetésű Lincoln limuzin. Nagyobb társaság limuzinozna?

Számukra ideális választás a 15 fő befogadására alkalmas, 300 lóerős Ford Expedition limuzin. A harmadik, és a karanténidőszak után talán legfontosabb előny a limuzinos utazás közösségteremtő ereje. A limuzinos utazás közösségi élmény, és mint ilyen, megszilárdítja az emberi kapcsolatokat, és segít újra megtalálni az egymáshoz vezető utat a lezárások után.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!