A Duna Arénában világsztár úszók és olimpikonjaink mutatják be bravúros tehetségüket. Még belekóstolhatunk az Étterem Hét extra kínálatába, vagy éppen az őszi erdő vadnövényeibe. A magyar föld legjavát mutatja be mától az OMÉK a Hungexpon. A Budapesti Őszi Fesztivál keretében a Bartók környékét sétálhatjuk körbe vezetővel, a Bethlen téri Színházban magyar-japán táncművészet kápráztat el.

Úszósztárok a Duna Arénában

Cseh László olimpiai ezüstérmes úszó, az Ötpróba úszó nagykövete a kieséses rendszerű Csillagszóró úszásban vállalja a részvételt, mint ahogy a tokiói aranyérmes Milák Kristóf és Kapás Boglárka is. Rajtkőre áll világ- és Európa-bajnok Kapás Boglárka, illetve ott lesz a tokiói olimpiai úszócsapat színe-java, többek között Burián Kata, Késely Ajna, Kenderesi Tamás, Telegdy Ádám, Szabó Szebasztián, Jakabos Zsuzsanna.

Úszás és minden más, ami vizes

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nagy nevek a FINA Világkupán

Egy sor külföldi világsztár is érkezik a Duna Arénába, így Florian Wellbrock, a németek olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, Arno Kamminga, a 100 és 200 mell olimpiai ezüstérmese, Mykhailo Romanchuk, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes gyorsúszó, valamint szintén jelezte részvételi szándékát a háromszoros olimpiai bajnok, Blake Pieroni is.

Országos Étterem Hét Budapesten és környékén

2021. október 1. és 10. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő “TOP” éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket! Foglalás kizárólag online.

Felelősen és etikusan a természetben

Vadnövények ősszel a Zöldítőkkel

Halmos Monika fitoterapeuta az őszi vadnövények és gyógynövények világába vezeti be a résztvevőket, ezúttal online előadásán.

A magyar föld legjava október 7-10 közt a Hungexpon

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari kiállítás a HUNGEXPO területén, az E és B pavilonokban az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum szervezésében.

Hungarikumok, vásári forgatag

„BUDÁRÓL FÚJ A SZÉL” VÁROSI SÉTA A GÁRDONYI TÉRTŐL A MÉNESI ÚTIG

A Hadik Kávéháztól indulva a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumig sétálunk végig a Bartókon és a Gellért-hegy déli oldalán, felelevenítve Budapest aranykorát és történelmi alakjait. A séta végén megnézzük az “Ami szép, az igaz is” című kiállítást és Búza Barna szobrászművész kölcsönben látható műveit – ajánlja figyelmünkbe a programot Csillag Péter sétavezető.

Séta Csillag Péterrel

Bővülő terek – ZéróPlusz TáncMűvek

A Bethlen téri Színház stúdiószínpadán Bővülő terek címmel láthatunk előadást. A magyar koreográfus és a japán táncművész együttműködésével készült darab a két különböző kultúra sajátosságait igyekszik megragadni az egyetemes emberi szükségletek talaján.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/csehlaszloswim