2023.04.12-én 18:17-kor kapta a riasztást a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság: Gyömrőn a Frangepán utca Ady Endre út kereszteződésében két személygépkocsi ütközött, az egyik elektromos jármű.

Egymás tetején

A Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság beszámolója szerint a kiérkező egységek felderítettek, az egyik jármű a másik tetején egy magasfeszültségű villanyoszlopnak dőlve állt meg, a járművek forgalmi akadályt képeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Könnyű sérülések

A járművekben 1-1 fő utazott, őket a mentősök megvizsgáltak, könnyű sérülésük volt, az egyikük a helyszínen maradt a másik személyt további kivizsgálásra kórházba szállították. A kiérkező rajok a járművek áramtalanítását elvégezték.

Helyszíni felvétel:

Teljes útzár

A rendőrségi helyszínelés végeztével autómentő darujának segítségével a járművet az oszlopról eltávolították, forgalmi akadályt megszüntették. A rendőrségi helyszínelés során, illetve az elszállításig az érintett szakaszon teljes út zár volt érvényben.

Fotó a helyszínről:

Nem sérült a villanyoszlop

Az elektromos művek szakembereinek elmondása alapján a villanyoszlop nem sérült, áramkimaradás nem történt. Helyszínre érkezett: Monor/1, Gyömrő ÖTE/1 és a fővárosból a III/Mentő (műszaki mentőszer). A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Kiemelt kép és belső fotók: Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság