Vadászati- művészeti kiállítás nyílt a Ludwig Múzeumban, oroszlánvadászat várja a családokat a Vajdahunyadvárban. A Sportarénában az István, a király jótékonysági koncertre kerül sor. A Dresch Quartet a MOMKultban lép fel. Az Óvóhelyen Az ötször született fiú című komédia kínál kellemes estét.

A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban

A vadászat és természet témájában több mint 30 kortárs festőművész alkotásait és a múzeum gyűjteményéből származó műalkotásokat mutat be a tárlat Budapesten, a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeumban az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás alkalmából.

Egy a természettel 2021

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Művészek a vadászatról

Metafizikus áthatolás egy zebrán – Történetek vadászatról, természetről című tárlat keresztmetszetet nyújt arról, hogyan gondolkodnak ma a művészek természetről és vadászatról

Hogy került az oroszlán a múzeum elé?

Oroszlánvadászat a Vajdahunyadvárban

Múzeumok Őszi Fesztiválja eseményeiből most a Vajdahunyadvári családi programot ajánljuk. Kicsi Dió egy különleges és játékos oroszlánvadászatra hívja a legkisebbeket és családjukat. A játékba bekapcsolódók a várban lakó oroszlánok után kutatva fedezhetik fel Budapest egyedülálló épületét.

Szörényi és Bródy a színpadon

István, a király jótékonysági koncert a Sportarénában

Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon énekel kedden este nyolc órakor. Az István, a király rockopera ez alkalomra létrehozott koncertváltozataFeke Pál és Társulata előadásában kerül színpadra szeptember 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Dresch Quartet a MOMkultban

Getloser Jazzfest 2021 este fél nyolckor. A Dresch Quartet évtizedek óta alkot, saját útját járja a magyar népzene és az afroamerikai jazz egyéni ötvözetével. A Dresch-élmény alkotóelemei: elkötelezettség a zenei koncepcióban, tisztelet és alázat a források iránt, kiemelkedő muzsikusok, új és örökzöldnek számító szerzemények. Ezt tapasztalhatja meg a közönség minden koncertjük alkalmával.

Komédia két színésszel

Az ötször született fiú az Óvóhelyen

Komédia egy részben, főszerepben Majorfalvi Bálint és Téglás Márton. A Budai Komédiások produkciója két színész számára kínál virtuóz játékot, akik számos szerepet sűrűn váltogatva engednek betekintést egy színházi próbafolyamat kulisszái mögé.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/egyatermeszettel2021