Kezdődik a Vadászati világkiállítás, a Madách Színházban indul a Macskák hete. Szuperkoncert a Szoborparkban, Beethoven az Eiffel házban, kiskoncert a Vigadóban a zenekedvelőknek. A családokat szüreti programok várják Kistarcsán és Kőbányán, Halász Judit Vecsésen, társasjátékok a Restartfeszten. Gyömrőn tökölhetünk, Piliscsabán belecsaphatunk a lecsóba, lesz bajnokok diadala, teljesítménytúra, csodák sétája, Judafeszt és Születés hete is.

Kezdődik az Egy a természettel!

Különleges vadfajok, Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, vadászkutyás bemutatók, sokszínű programok, vásárok, gasztronómiai élmények az „EGY A TERMÉSZETTEL” Vadászati és Természeti Világkiállításon!

A legnépszerűbb musical

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Macskák ünnepi hete a Madáchban

Az ünnepi Macskák-héten (szeptember 25. – október 3. között) minden Macskák előadás különleges meglepetést tartogat: a tapsrendben egy rendkívüli énekesnő énekli majd a Memoryt, a darab leghíresebb dalát: Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Király Linda, Falusi Mariann, Szulák Andrea, Tóth Vera.

Beethoven művei az Eiffel Műhelyházban

Beethoven születésének 250. évfordulójáról két magyar vonatkozású, mégis ritkán hallható művel emlékszik meg a Magyar Állami Operaház 2021. szeptember 25. és október 10. között öt alkalommal új multifunkcionális bázisán, az Eiffel Műhelyházban.

Majka, Bagossyék, Lotfi Begi – a Puskás Aréna Szoborparkban

Rendkívüli Szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. Igazi sztárparádéval, különleges helyszínen várják a közönséget a magyar lottótársaság kerek évfordulójának megünneplésére az ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban. 

Judafest extra a zsinagóga kertjében

Szombat este 8-kor a Rumbach Zsinagóga kertjében a Zsidó és Izraeli Filmfesztivál extra kiadásában a Hummusz című filmet nézhetik meg az érdeklődők.

Szüreti programok Kistarcsán, Kőbányán

Szüreti felvonulás és Pannóniás Zsibongó Kistarcsán, a Pannónia Néptáncegyüttes szervezésében. Szüreti mulatság és néptáncfesztivál a Csősztornynál, Kőbányán, az Óhegy parkban.

Játsszunk együtt Vecsésen

Halász Judit Vecsésen

Vecsésen, a Bálint Ágnes Kulturális Központban A JÁTSSZUNK EGYÜTT! című koncerten az eddig megjelent  zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Gyömrőtök családi nap Gyömrőn

Motoros felvonulás, kirakodóvásár, őszi finomságok, zene, tánc és tökfaragás egész nap Gyömrőn, a Fő téren, a Gyömrőtök családi napon. Piliscsabán Lecsófesztivál várja az ínyenceket a Csaba kertbe, Zsámbékon egész nap a Születés hete program tartja lázban a kismamákat.

Családi nap Gyömrőn

Teljesítménytúra a 16. kerületben, Vizes gála a Duna Arénában

8 és 16 km-es távokkal, indulás Sashalomról, a Közösségi terem elől. A táv kerékpárral is teljesíthető! A Duna arénában a medencés portok kedvelőinek Vizes Gálára kerül sor, a Bajnokok diadala, Millenium Masters címmel.

Kőbányai csodák – tematikus séta

10 órakor tematikus séta indul a Ligettelek és a városközpont nevezetességeinek érintésével. Beszélő múlt – érdekes történetek házakról, kőbányai illetékességű emberekről. Ismerje meg Kőbánya élő  nevezetességeit!

Mit Játsszunk? társasjátékos party – reSTART Feszt

A program házigazdája társulatunk Győri Zolija lesz, aki színészi vénája mellett társasjáték tervezőként és játékmesterként is dolgozik feleségével, Rékával. A páros erre az alkalomra könnyed parti, családi és kártyajátékokkal készül, amiket a helyszínen meg is tanítanak nektek. Gyere el, próbálj ki néhány felemelő és vidám játékot, lazulj és kerülj közelebb játékostársaidhoz – invitálnak a szervezők a  Itt és Most Színház és Közösségi Térbe, a Ráday utcába.

A játékmesterek: Zoli és Réka

Kiskoncert és városi séta a Pesti Vigadó, a Zeneakadémia és a Liszt Múzeum megtekintésével

Szeptember 25-én a Turizmus Világnapja alkalmából, Liszt Ferenc születésének 210. évfordulójára emlékezve, a Pesti Vigadó, a Zeneakadémia és a Liszt Múzeum városi sétával egybekötött épületlátogatásokat szervez az érdeklődőknek.

A három állomásból álló séta végén, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem egyik diákja kiskoncertet ad a Régi Zeneakadémia Kamaratermében. A vezetett túrák délelőtt 11 és 12 órakor indulnak.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/egyatermészettel2021