Októberben a BudapestKörnyéke is beszámolt róla, hogy sajtóhírek szerint 850 millió forintot érő luxusvillába költözött Vajna Tímea. Mint ismert Andy özvegye több milliárdos vagyont örökölt a néhai filmproducertől, ezzel Magyarország leggazdagabb nője lett. Tímea most megint házat keres, ezúttal Amerikában, a pénz pedig továbbra sem akadály…

Andyvel a Rózsadombon élt

Andy Vajna és felesége korábban a 2. kerületben, a Szerémi úton bérelt egy villát, ott élték házasságuk nagy részét. Idén februárban járt le a bérleti szerződés, amelyet még a producer kötött. Az özvegy ekkor költözött el Szemlőhegyről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

A pornókirálytól bérelték a villát

Mint megírtuk a Szerémi úti ingatlant Gattyán Györgytől bérelték, aki vagyonát a pornóbizniszből szerezte. Gattyán György évek óta a leggazdagabb magyarok toplistájának élén szerepel. A milliárdos a szemlőhegyi villát korábban Gyárfás Tamástól vásárolta meg.

Hónapokig kereste új otthonát

Tímea hónapokig kereste új otthonát. Fontos szempont volt, hogy a ház hatalmas legyen, ahol akár az egész család elfér, ugyanis vele együtt költözött ide a nagymamája és a szülei is – írta akkor a Blikk.

Modern villát vett

Mint akkor megírtuk a BudaPestkörnyeke úgy tudja, Vajna Tímea új otthona a 2. kerületben, a Baba utcában van. A Állítólag 850 millió forintért vásárolták meg a néhány éve épült erdő széli ingatlant.

Közösségi oldalán reagált Tímea

Vajna Tímea a sajtóhírekre hétfő délelőtt közösségi oldalán reagált, ahol azt írja, az ingatlant nem ő vásárolta meg, hanem egy cég tulajdona. Arról nem ír, hogy az a bizonyos cég az ő tulajdona-e. Azt írja, ő mindössze bérli a luxusvillát.

Túlárazott a ház

„A modern kialakítás és az exkluzív környék, ami megdobja az árat. Természetesen a vevő ítéli meg, neki mi éri meg. Mutatós ház, de a mostani ingatlanpiaci helyzet szerint nem biztos, hogy jó üzletet kötött” – mondta a Blikknek egy ingatlanszakértő.

Ezúttal Amerikában keres házat

Vajna Timi jelenleg új otthont keres magának Amerikában és állítólag drágább házakat nézeget, mint amiben Andy Vajnával élt együtt – írja a Bors.

Ő keresi neki a házat

Timinek segítségére van Novák Heni, aki Magyarországon színésznőként ismert, de az USA-ban ingatlanosként dolgozik már hosszú ideje.

Ilyen otthonra vágyik

Timi számára fontos, hogy olyan otthona legyen, ahol a családja is elfér, valamint a kutyája is, akit már régóta szeretne Magyarországról a tengerentúlra vinni.

A mai napig gyászolja Andyt

“Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat..” – írta Vajna Timi a közösségi oldalán azt követően, hogy durva, sértő kommenteket kapott.

11,6 milliárdos osztalékot kapott

A g7.hu júliusi cikke szerint Andy Vajna hagyatékából 11,6 milliárd forintos osztalékot kapott egy cég, amelynek Tímea is a társtulajdonosa. Mindeközben az özvegy üzleti ügyei nem alakutak túl fényesen, fánkozójától búcsút kellett vennie, amely 75 milliós veszteséggel zárta az elmúlt évet. A  gyémántüzletből sem sikerült jól kiszállnia, azon túlmenően, hogy az ékszerbolt lehúzta a rolót, üzlettársa még a tartozását sem fizette ki neki.

Magyarország leggazdagabb nője

Tavaly decemberben, Andy Vajna hagyatéki tárgyalása után Vajna Tímea Magyarország leggazdagabb nője lett.  Vagyonát 37 milliárd forintra becsülte a Forbes magazin, amely összeállította az 50 leggazdagabb magyar listáját. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

A LikeNews.hu cikkét Vajna Tímea vagyonáról ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: TV2