Kisorsolták ma a hatos lottó nyerőszámait, ezen a héten pedig ismételten elvitték a főnyereményt. A boldog győztesnek  219 697 755 forint ütötte a markát. Az utóbbi hetekben valódi nyereményeső volt a lottósorsolásokon, ugyanis március végén a hatos lottó giganyereményét vitte el valaki, április elején pedig az ötös lottó főnyereménye hullott valaki ölébe.

Ezek voltak a nyerőszámok

A szerencsés nyertes az 1, 9, 12, 26, 30, 33-as számokkal zsebelte be a főnyereményt. Öttalálatos szelvény is volt, egészen pontosan 49 db, az ő nyereményük egyenként 259 380 forint, szúrta ki a LikeNews.hu hírportál. Négytalálatosból is 2325 darab, nyereményük egyenként 5465 forint. Háromtalálatosból pedig 36 771 darab, nyereményük egyenként 1650 forint.

Néhány hete is nyertek a hatoson

Mint arról beszámoltunk pár héttel ezelőtt, egészen pontosan március 28-án is elvitte valaki a hatos lottó főnyereményét, ő akkor 618.407.720 forinttal gazdagodott.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Az ötöslottót nyereményét is elvitték pár hete

Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt április 3-án az ötöslottón is valaki nagyot nyert, a 13. játékhéten ugyanis a 6, 32, 39, 44, 76-os számokat megjátszó szelvény tulajdonosa 2 milliárd 885 millió forintot nyert.

Nagynyertes vonal

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán – írták.

Így történik a kifizetés

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Nemrég az ötöslottó korábbi győztese is jelentkezett

Még decemberben az ötöslottó nyerőszámaival is valaki nagyot szakított, ugyanis december 19-ei sorsolásán megszületett az ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereménye, hiszen egy magyar szerencsés közel 4 milliárd forintnak örülhetett, ennek részleteiről a LikeNews.hu hírportál számolt be.

90 napja volt jelentkezni

Mint ahogyan azt a lap megírta a játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet a napokban meg is tett. A nemzeti lottótársaság nagynyertesekre vonatkozó kérdőívéből többek között az is kiderült, hogy a játékos hosszú távú tervei közt az ingatlanvásárlás és a pénzügyi befektetés is szerepel, utóbbihoz szakértői segítséget is igénybe venne. 

Ezekkel a számokkal nyert

2; 19; 27; 29; 86 – ez volt az az öt szám, amellyel tavaly év végén összesen 3,959 milliárd forintot nyert egy hazai játékos az ötöslottón, aki a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesekre vonatkozó anonim kérdőívét is készségesen kitöltötte.

Több dolog is kiderült a nyertesről

A vállalat általános gyakorlatának részeként ezzel a kérdőívvel biztosít lehetőséget a nyertesnek, hogy információkat oszthasson meg saját magáról, terveiről, illetve játékszisztémájáról. A most kitöltött nagynyertes kérdőívből több dolog is kiderült hazánk legismertebb lottójátékának nyerteséről. EZ IS ÉRDEKELHET: Döbbenetes: idős asszony nyerte meg a lottó főnyereményt, annyira lesokkolódott, hogy belebetegedett

Még soha nem nyert ilyen magas összeget

A válaszaiból például megtudható, hogy még soha nem nyert hasonlóan magas összeget, valamint, hogy hol önállóan, hol pedig a barátival együtt szokott játszani. Az viszont továbbra is rejtély, hogy a mostani nyereményén kell-e osztoznia valamelyik ismerősével vagy pedig a teljes összegről egyedül ő rendelkezik.

Budapesten adta fel a szelvényt

Elárulta továbbá azt is, hogy Budapesten adta fel a szelvényét. A számokhoz személyes kötődés is fűzi; hiszen megtalálhatóak köztük hozzátartozóinak születési dátumai, valamint élete fontos eseményeinek időpontjai is, így nem meglepő, hogy mindig ugyanazt az 5 számot játssza meg.

Az internetről tudta meg, hogy nyert

A játékos az internetről tudta meg, hogy nyert, és azt is bevallotta, hogy az örömtől és meglepettségtől sokáig képtelen volt megszólalni. Elsőként a közeli családtagjaival közölte a jó hírt, akikkel megosztja majd a nyereményét.

Ő az ötöslottó ötödik legnagyobb nyertese

Az Ötöslottó ötödik legnagyobb nyertese arra számít, hogy az élete nem fog  teljes mértékben átalakulni a nyereménynek köszönhetően, azonban tisztában van azzal, hogy a körülményei változni fognak.

Erre költi a nyereményt

És hogy mire költi a nyereményét? A játékos elmondása szerint első helyen konyhai eszközök és berendezések szerepelnek, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna.

A befektetést is fontolóra veszi

Hosszabb távon a befektetést is fontolóra veszi, amelyhez szakember segítségét szeretné igénybe venni.

Továbbra is lottózni fog

Arra a kérdésre, hogy folytatja-e a lottózást igennel válaszolt, de azt is hozzátette, hogy most tart egy kis szünetet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Unsplashs