Elképesztő, ami a 18. kerületi családdal történt. A 35 éves férfi beütötte a fejét, elvitte a mentő, majd a családja soha többé nem látta. Bejelentették a rendőrségen a férfi eltűnését, de sem ők, sem a rendőrség nem tudta, hogy a férfi időközben meghalt és ismeretlenként már el is temették.

Elütötte a vonat

A 35 éves férfit augusztus 2-án szállították kórházba, miután otthonukban beverte a fejét. A Péterfy utcai kórházban összevarták, majd kiengedték, de soha nem érkezett haza. Mint kiderült: augusztus 3-án a ferihegyi vasútállomás mellett elütötte a gyorsvonat és meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem indított nyomozást a rendőrség

Édesanyja a rendőrségen érdeklődött fia hollétéről. Hiába jelezte, hogy eltűnt személyt keres, elmondása szerint, mivel nem volt tisztában a bejelentés formai szabályaival, nem indított nyomozást a rendőrség.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Azt mondták megtalálták

Az édesanya pár hónappal később, októberben újra érdeklődött, ekkor azt mondták neki, “megtalálták Debrecenben, igazoltatták, jól van”. A család ekkor már több hónapja kereste az eltűnt rokont.

A Facebookon derült ki az igazság

Úgy tudták meg mi történt, hogy a Facebookon, ahol szintén felhívást tettek közzé az eltűnéséről, valaki megírta nekik, hogy a rendőrök egy rokonukhoz hasonlító holttest azonosításában kérnek segítséget.

Eltemették

“Azt mondta a nyomozó, akinél volt az ügy, hogy intézkedjünk a 18. kerületi önkormányzatnál, mert ő már ott el is lett temetve” – nyilatkozta az egyik családtag az RTL Hiradójának.

Hibáztak a hatóságok

A család szerint több hatóság is hibázhatott, ennek ellenére az újratemetés költségeit nekik kellene kifizetni.

Belső vizsgálat

A családtagok szeretnék átnézni az ügy összes iratát, azt remélik, így kiderül, ki miben hibázott. Budapest rendőrfőkapitánya belső vizsgálatot rendelt el az ügyben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az RTL videója

Kiemelt kép: Az eltúnt férfi