Párja kocsiján töltötte ki haragját egy 72 éves asszony. Összevesztek, bedühödött, botot ragadott és nekiesett a járgánynak.

Rendőri intézkedést kértek

Egy váchartyáni házhoz kértek rendőri intézkedést egy februári délelőttön – adta közzé a hírt a police.hu. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elmérgesedett a vita

A beszámoló szerint az ott lakó idős nő átfazonírozta élettársa autóját, miután vitájuk elmérgesedett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tettlegességig fajult

A pár között korábban is előfordultak súrlódások, legutóbb azonban tettlegességig fajult a dolog.

Elege lett a férfinek

A férfinek elege lett, ment volna, az asszony ultimátumot adott: ha megpróbál elmenni, összetöri az autóját.

Baltát és botot vett a kezébe

A döntést azonban nem várta meg, egyik kezébe egy baltát, a másikba egy botot markolva kezdett körözni az udvaron álló jármű körül, miközben ordítozott.

Megsorozta a szélvédőt

A férfi elvette tőle a baltát, így a nő a maradék bottal kezdte megsorozni a szélvédőt, a visszapillantó tükröket, a fényszórók lámpatestjét, de megsínylette a támadást a motorháztető és a sárvédőelem is. Az okozott kárt fél millió forintban határozta meg a tulajdonos.

Meggyújtotta saját házát

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a dolgos emberről, aki egy zavart pillanatában benzinnel belocsolta majd meggyújtotta a saját házát. Gomolygó füsttel égett az ingatlan, majd egy hangos pukkanást is lehetett hallani.

Gyorsan a helyszínre siettek a tűzoltók

Amint értesültek az esetről a tűzoltók, azonnal kivonultak a kerecsendi házhoz. Az épület a Pataki utcában kapott lángra, és szerencsére hamar eloltották a lángokat.

Senki sem sérült meg a tűzben

A házból mindenkinek sikerült időben kimenekülnie, így nem történt tragédia, sőt, még sérülés sem. Amikor a tűzoltók megérkeztek, már mindenki az épületen kívül tartózkodott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a pórul járt autó. Fotó: police.hu