Nagy előny egy, a lakáshoz, a családi házhoz tartozó terasz, azonban a használhatóságát jelentős mértékben befolyásolja, hogy tűző napsütésben, illetve esőben használható-e.

Többféle ideiglenes vagy állandó árnyékolómegoldás közül választhatunk igényeink, pénztárcánk, illetve az árnyékolni kívánt terület nagysága, elhelyezkedése alapján. Egyre népszerűbb megoldást jelentenek a kedvező árú, egyszerű és dekoratív napvitorlák, hiszen bármilyen alakú és nagyságú terület tökéletes napvédelmét megoldhatjuk velük. Hogyan működik a napvitorla? Milyen típusai közül választhatunk?

Árnyékolás kültéren

A teraszos, kertes ingatlannal rendelkezők számára a nyár elviselhetőbb, hiszen a kültér megfelelő napvédelemmel ellátva ideális esetben hűsölési lehetőséget is jelent. Válaszd a Napvitorla webshop vízáteresztő napvitorláit, és élvezd a szabad levegőn töltött időt kellemesen pihenés, étkezés, játék közben egész nyáron!

Megfelelő árnyékolás megléte esetén napsütésben is nagyszerűen használható a terasz, és akár egy nyári zápor alkalmával sem kell bevonulni a lakásba. Persze egy árnyékoló gyakran komoly összegbe kerül, főként az állandó megoldások, mint például a féltető vagy a pergola, de egy tokozott, motoros meghajtású napellenző is jelentős tétel lehet. 

Az ideiglenes megoldások közül a legnépszerűbb a napernyő, amely viszonylag olcsó, könnyen beszerezhető, és többféle méretben és színben áll rendelkezésre, azonban a szelet kevésbé bírja. 

Ideális megoldás: a napvitorla

Amennyiben tökéletes árnyékolást keresel egy erkélyre, teraszra vagy egy medence, gépkocsibeálló, kerti játszótér fölé, a napvitorla nemcsak egyszerű és gazdaságos, hanem rendkívül dekoratív megoldást is jelent.

Változatos méreteinek, formáinak köszönhetően bármilyen területet lefedhetünk akár több, egymás mellé sorolt napvitorla segítségével. Nagyszerű és látványos lehet családi házak teraszainak, kertrészeinek árnyékolására, homokozók, parkolók, kisebb méretű medencék és akár úszómedencék fölé is. 

Nagy előnyük, hogy egyszerűen és gyorsan rögzíthetőek, és szélben is biztonságosan használhatóak. Választhatod esőálló kivitelben is, így egy nyári zivatar alkalmával sem kell bevonulni, és a kerti bútorokat, odakint használt holmikat sem kell bemenekítened. 

Egy jó minőségű napvitorla hosszú évekig a társad lesz!

A professzionális napvitorlák megfelelő rögzítés és használat esetén hosszú élettartamúak. A duplán levarrt, megerősített szegélyek, valamint az inoxgyűrűk jól bírják a feszítést, a szélterhelést, azonban viharos szélben jobb, ha lebontod a rögzítést, hogy megóvd a károsodástól. 

A nagy sűrűségű, műanyag szövetből készült árnyékolók légáteresztőek, UV-állóak, így nem fakulnak, hosszú időn keresztül megőrzik a színüket. Az árnyékolni kívánt térnek megfelelő színben, formában és méretben választható.

Még nem késő nagyszerű és mutatós árnyékolási megoldást választani, a napvitorla könnyen és gyorsan felszerelhető, és tökéletes napvédelmet jelent akár ablakok külső felületén is. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.