A FÉM Arts & Cafeban romantikus dalokkal vár Ignácz Attila és a Moon River Acoustic, a Zeneakadémián Klara Min szenvedélyes zongoraestjére kerül sor. A Millenium Házában a páros vacsoraesthez jazz, a Pesti Vigadóban a Vakvarjú vacsorájához épülettörténeti romantikus séta jár. A komolyzene szerelmeseinek a Szent István Bazilika orgonáján csendülnek fel gyönyörű dallamok. A Házasság Hete alkalmából Mihalec Gábor előadását hallgathatjuk online.

VALENTINE’S NIGHT a FÉM Arts & Cafeban

A zenetörténelem legszebb, legromantikusabb dalaival várják a kedves Vendégeket hétfőn 20 órakor a FÉM Arts & Cafeban. Frank Sinatra és mások gyönyörű dalait tolmácsolja a megjelenteknek Ignácz Attila és a Moon River Acoustic.

Moon River Acoustic

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Klara Min zongoraestje a Zeneakadémián

A Zeneakadémia Solti György termében Klara Min zongorázik: ragyogó, intuitív tehetségét tudatos repertoár építéssel, egy-egy szerző vagy stílus gondos megismerésével teljesíti ki. Schumann C-dúr fantázia és a fisz-moll szonáta a szeretetnek és a szerelemnek olyan megható megnyilvánulásai, amelyekre a zenében alig van példa. A Clara Wieck-kel szövődött kapcsolat legperzselőbb éveiben írta őket Schumann, a fantázia „velejéig fantasztikusan és szenvedélyesen” előadandó első tételéről így írt a kedvesnek: „folyamatos zokogás utánad”.

Orgonakoncert a Szent István Bazilikában

Händel: Vízi zene című művét hallhatjuk ezen a hétfőn a Szent István Bazilikában, az orgonán Virágh András játszik, trombitál: Borsódy László

Virágh András orgonál

Szerelmes Jazz Valentin-nap a Millennium Kávéházban

Bor, mámor, andalító zene és pompás fogások a Millennium Kávéház és Étteremben: kell ennél több egy tökéletes Valentin-naphoz? Jöjjön el Ön is Kedvesével Éttermünkbe, és kóstolja meg a séfeink által pikáns hozzávalókkal megálmodott ételsorunkat! Az estét pedig a Lili&Miki Acoustic teszi felejthetetlenné – invitálja a szerelmespárokat a Millenium Kávéház és Étterem.

Afrodiziákumos zenék és ételek

Valenti napi Vakvarjú vacsora a Pesti vigadóban

Romantikus este a magyar romantikus építészet remekében idegenvezetéssel és vacsorával! Vegyen részt párjával az épülettörténeti sétán, melyen bebarangolják a Pesti Vigadó lenyűgöző tereit, majd térjenek be egy kellemes vacsorára patinás éttermünkbe!

Romantikus édeskettes

Kapcsolódás. Újra és újra, Mihalec Gábor előadása a HÁZASSÁG HETE alkalmából

A népszerű terapeuta segítségével arra a kérdésre keressük a választ, hogy mit tehetünk családként, házaspárként, amikor állandósulnak a kihívások és amikor megnövekedett feszültségszint mellett kell normálisan működnünk. Hogyan tudunk kapcsolódni egymáshoz – újra és újra… nyomás alatt is? Olyan időkben, amikor a krízis folyamatos részét képezi az életünknek. Online előadás a Házasság hete facebook oldalán.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ femszinhaz