A Kutya egy helyen játékonysági kutyás vásár, Diósjenőn erdei túrarandi, a Budai várban pezsgős szerelemes séta kínál jó szórakozást. Az ínyenceknek Etyeken Raclette Randi és borvacsora, a kultúrára szomjazóknak Fóton könyvbemutató és Gödöllőn szerelmes tárlatvezetés teszi felejthetetlenné a napot. Az Erzsébetligeti Színházban a Kaktuszvirág, a Vígszínházban a Diktátor, Szigetszentmiklóson a Nádasdy moziban a Kisvakond a Nagyvárosban kerül műsorra, a Papp László Arénában 77, születésnapján nagykoncerttel várja rajongóit Hobo.

Valentin-napi jótékonysági vásár  az árva szánhúzókért a Kutya egy helyen

Valentin napi összefogás az árva szánhúzókért: tombola, ajándék, finom sütik, jó hangulat a Kutya egy helyen! Ami amúgy egy trendi kutyás kávézó és annál több.

A kutyák szerelmeseinek

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Valentin nap Etyeken a Matadorban

Felejthetetlen pillanatok egymás társaságában kiváló borokkal és exkluzív, erre az alkalomra készült fogásokkal, a Haraszthy Vineyards Matador éttermében, az Etyeki szőlőhegyen.

Raclette Randi Etyeken a Hegedűs Sajtműhelyben

A szerelmesek napjára Raclette Randi, a sajtok élvezete egészen más köntösben Etyeken a Hegedűs Sajtműhelyben!

Erdei Túrarandi Diósjenőn

Egy fantasztikus erdei randi program az erdő szerelmeseinek szervezett túrával, vendég előadókkal, akiknek a fő témája a szerelem, szerelmes ízekkel, bográcsos ételekkel, erdei piaccal Diósjenőn, az Erdei Szabadidőparkban.

Pezsgő és szerelem a Budai várban

A séta alatt megismerhetjük a Budai Vár lakóinak szerelmi életét a középkortól napjainkig. Királyok, nemesek, közrendűek ismert és titkos szeretői, ókori istenek, szentek és kurtizánok történeteiről hallhatunk. Elrendezett házasságok, amik igaz szerelemmé váltak és szerelmek, amik nem várt véget értek. Mindez egy kényelmes séta keretében, egy kis pihenővel, ahol az ízlelőbimbók egy pohár finom borral emlékeznek meg arról, hogy Buda egykor borvidék volt.

Bíborba, bársonyba könyvbemutató Fóton

Hamarosan megjelenik egy csodálatos könyv a fóti lakodalmi szokásokról, bemutatójára február 13-én kerül sor a Vörösmarty Művelődési Házban. Csodálatos a kötet képanyaga, és nagyon izgalmas a téma. Nem csoda, hogy a könyvbemutató a házasság hete nyitónapjának egyik kiemelt eseménye lesz!

Korszakokon átívelő szerelmek Gödöllőn

A Gödöllői Királyi Kastélyban ma különleges tárlatvezetések lesznek a kastély szerelmes asszonyainak élete mentén az állandó kiállításban.

Kezdődik a Házasság Hete!

Nyitó istentisztelettel kezdődik a Házasság Hete a káposztásmegyeri református templomban. Igét hirdet Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke. Az istentisztelet élőben követhető lesz a káposztásmegyeri református gyülekezet YouTube-csatornáján.

HOBO 77 nagykoncert a Papp László Sportarénában

A „koronavirtus” megsemmisítette a 75. születésnapomra tervezett koncertemet, ám most lehetőségem nyílik – ha kihúzom addig -, hogy két évvel vénebben megpróbáljak egy a „Térdig a sz*rban, fülig a szeretetben” című Papp László Arénabeli koncertet, ami csupán egyik része a projectnek. Ugyanis egy sokszáz oldalas önéletrajzi könyv és olyan két album kapcsolódik hozzá, melyek tematikája szorosan kötődik a könyvhöz. A Sors kifürkészhetetlen akaratából az esemény pont a 77. születésnapomra, 2022. február 13-ra esik, amelyre szeretettel várom Önöket- hívja rajongóit tisztelettel: Hobo

TÉRDIG A SZ*RBAN, FÜLIG A SZERETETBEN

A diktátor a Vígszínházban

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol kíméletlenül szarkasztikus, hol a bohóctréfa eszközeivel oldja fel sok millió ember szorongását. A színész felejthetetlen bajusza, legendás cipője, keménykalapja, mozdulatai mindenki emlékezetébe beleégtek. 

Kaktuszvirág az Erzsébetligetben

A komédia zenés változata után most először látható Magyarországon a Broadway-változat, amely alapján a nagy sikerű film készült Walter Matthau, Ingrid Bergman és Goldie Hawn főszereplésével. A Kaktuszvirágot írta Abe Burrows Pierre Barillet és Jean Pierre Gredy színdarabja alapján. A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Kisvakond a nagyvárosban, Szigetszentmiklóson

Szigetszentmiklóson a NÁDASDY MOZI tűzi műsorra a Kisvakond a nagyvárosban Mesemusical- bábelőadást a gyerkőcök örömére.

Mesehajó produkció

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ alapitvanyaszanhuzokert