A hírek szerint a jelenleg is rehabon tartózkodó Molnár Gusztáv minden vágya, hogy újra kapcsolatba kerüljön 10 éves kisfiával, Benedekkel. A színész komoly lépéseket tett az ügyben: egy irodában találkozott a gyermeke édesanyjával, ahol sikerült megegyezniük egymással.

Nehéz utat járt be

Molnár Gusztáv kemény utat járt be, mire ráébredt, hogy az egyetlen megoldás az elvonó: a kisfiával megromlott a kapcsolata, a testvérével összeveszett, visszavonták az összes szerepét és a házassága is zátonyra futott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Találkozott a testvérével

Bár a színész nem fogadhat látogatókat a rehabon, Gusztáv testvére, Csilla nemrég találkozhatott vele. Elmondása szerint a színész külsőre és lelkileg is sokat változott, az előnyére: tisztában van vele, hogy rosszat csinált, és már van terve, milyen úton induljon el ahhoz, hogy új életet kezdjen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Dupla boldogság

„Egy hónappal ezelőtt szóltak az intézményből, hogy mehetek meglátogatni. Mentem is azonnal, és ahogy Guszti is, én is csak a helyszínen döbbentem rá, hogy ő nem tudott a találkozóról. Sírva-zokogva borultunk egymás nyakába… Azt hitte, nem állok vele soha többé szóba, így duplán boldog volt, amikor meglátott” – mesélte Csilla a Ripostnak.

Szerető féltestvérek

A színész korábban boldog házasságban élt a második feleségével, Fazekas Viviennel, akivel közösen nevelték a fiatal nő gyermekét, vagyis nem Gusztáv vérszerinti fiát. Molnár egyébként a kezdeti időkben még akkor találkozott a gyermekével, amikor csak akart, Vivien fia és Benedek jól kijöttek egymással, minden jel arra utalt, hogy szerető féltestvérek lesznek. 

Agresszív volt szeretteivel

Gusztáv függősége azonban egyre kontrollálhatatlanabb méreteket öltött, a viselkedése megváltozott, agresszív volt a szeretteivel, köztük a saját gyermekével is, akit egy veszekedés alkalmával meg is rángatott. 

Nem tartotta a szavát

Vivien ebben az időben teljes mellszélességgel kiállt a férje mellett, de lassan neki is rá kellett jönnie, hogy nem tudja megvívni a harcokat az alkoholbeteg férje helyett, aki bár sokszor megígérte, hogy új életet kezd, nem tartotta be a szavát.

Szeretné felvenni a kapcsolatot a fiával

A színész, aki egy évvel ezelőtt, 2022 nyarán sem a láthatásokra, sem a gyámügyi tárgyalásra nem ment el a fia ügyében, aztán egyszerűen lemondott arról is, hogy felügyelt láthatás során találkozzon a gyermekével. Most az elvonóról kérvényt küldött a gyámhatóságnak, miszerint szeretné újra felvenni a kapcsolatot a fiával.

Találkozott gyermeke édesanyjával

„A hatóság már szervezett is egy találkozót, Gusztáv Budapesten, egy irodában találkozott a gyermeke édesanyjával, ahol sikerült megegyezniük. Abban maradtak, ha kijön az elvonóról, ellenőrzött körülmények között újra láthatja a gyermekét. Ha aztán megint sikerül közel kerülniük egymáshoz, tarthatnak apa-fia programokat is” – nyilatkozta a színész testvére.

Bizonyítania kell

„Ez persze, nem holnap lesz, nem is a jövő héten. Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy Guszti bebizonyítsa a környezetének, érdemes arra, hogy elhiggyük neki: megváltozott. Megmondom őszintén, van bennem félelem, de a testvérem, muszáj adnom neki még egy esélyt” – mondta Csilla. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: RTL.