A hírek szerint a jelenleg is rehabon tartózkodó Molnár Gusztáv minden vágya, hogy újra kapcsolatba kerüljön 10 éves kisfiával, Benedekkel. A színész komoly lépéseket tett az ügyben: egy irodában találkozott a gyermeke édesanyjával, ahol sikerült megegyezniük egymással.

Nehéz utat járt be

Molnár Gusztáv kemény utat járt be, mire ráébredt, hogy az egyetlen megoldás az elvonó: a kisfiával megromlott a kapcsolata, a testvérével összeveszett, visszavonták az összes szerepét és a házassága is zátonyra futott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Találkozott a testvérével

Bár a színész nem fogadhat látogatókat a rehabon, Gusztáv testvére, Csilla nemrég találkozhatott vele. Elmondása szerint a színész külsőre és lelkileg is sokat változott, az előnyére: tisztában van vele, hogy rosszat csinált, és már van terve, milyen úton induljon el ahhoz, hogy új életet kezdjen.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Dupla boldogság

„Egy hónappal ezelőtt szóltak az intézményből, hogy mehetek meglátogatni. Mentem is azonnal, és ahogy Guszti is, én is csak a helyszínen döbbentem rá, hogy ő nem tudott a találkozóról. Sírva-zokogva borultunk egymás nyakába… Azt hitte, nem állok vele soha többé szóba, így duplán boldog volt, amikor meglátott” – mesélte Csilla a Ripostnak.

Szerető féltestvérek

A színész korábban boldog házasságban élt a második feleségével, Fazekas Viviennel, akivel közösen nevelték a fiatal nő gyermekét, vagyis nem Gusztáv vérszerinti fiát. Molnár egyébként a kezdeti időkben még akkor találkozott a gyermekével, amikor csak akart, Vivien fia és Benedek jól kijöttek egymással, minden jel arra utalt, hogy szerető féltestvérek lesznek. 

Agresszív volt szeretteivel

Gusztáv függősége azonban egyre kontrollálhatatlanabb méreteket öltött, a viselkedése megváltozott, agresszív volt a szeretteivel, köztük a saját gyermekével is, akit egy veszekedés alkalmával meg is rángatott. 

Nem tartotta a szavát

Vivien ebben az időben teljes mellszélességgel kiállt a férje mellett, de lassan neki is rá kellett jönnie, hogy nem tudja megvívni a harcokat az alkoholbeteg férje helyett, aki bár sokszor megígérte, hogy új életet kezd, nem tartotta be a szavát.

Szeretné felvenni a kapcsolatot a fiával

A színész, aki egy évvel ezelőtt, 2022 nyarán sem a láthatásokra, sem a gyámügyi tárgyalásra nem ment el a fia ügyében, aztán egyszerűen lemondott arról is, hogy felügyelt láthatás során találkozzon a gyermekével. Most az elvonóról kérvényt küldött a gyámhatóságnak, miszerint szeretné újra felvenni a kapcsolatot a fiával.

Találkozott gyermeke édesanyjával

„A hatóság már szervezett is egy találkozót, Gusztáv Budapesten, egy irodában találkozott a gyermeke édesanyjával, ahol sikerült megegyezniük. Abban maradtak, ha kijön az elvonóról, ellenőrzött körülmények között újra láthatja a gyermekét. Ha aztán megint sikerül közel kerülniük egymáshoz, tarthatnak apa-fia programokat is” – nyilatkozta a színész testvére.

Bizonyítania kell

„Ez persze, nem holnap lesz, nem is a jövő héten. Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy Guszti bebizonyítsa a környezetének, érdemes arra, hogy elhiggyük neki: megváltozott. Megmondom őszintén, van bennem félelem, de a testvérem, muszáj adnom neki még egy esélyt” – mondta Csilla. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: RTL.