A Vajdahunyadvárban a 100 tagú Cigányzenekarral folytatódik a zenei fesztivál. A Sashegyen esti túrán gyönyörködhetünk a városi alkonyatban, és akár egy varázskastélyban is vacsorázhatunk a belvárosban.

Megállíthatatlan zene a Vajdahunyadvárban

2021. július 29-én 20 órakor a 100 Tagú Cigányzenekar lép fel a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztiválon, Lendvai Csócsi József vezetésével.

A nagy zenekar

Kép forrása: 100tagu.hu

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Kedvelt művek a repertoáron

A műsoron olyan ismert művek csendülnek fel, mint: Rossini: Tell Vilmos – nyitány, Brahms: V. magyar tánc, Erkel: Palotás vagy a Monti: Csárdás, de a Rákóczi indulót és Bizé Carmen-jéből is hallhatunk részleteket.

Alkonyatban a város felett

Kép forrása: dunaipoly.hu

Naplemente séta a Sashegyen

Júliusban a Sas-hegyen alkonyat táján már kellemes a hőmérséklet egy esti sétához. A tanösvényt végigjárva megismerhetjük az egyedülálló Natura 2000 terület jelölő fajait, a magyar gurgolyát és az István király szegfűt is. Napnyugta után a város fényeit csodálhatjuk meg.

Vacsora a Varázskastélyban

Az Opera közelében varázslatos kastélyba csöppenhetünk: The Magic néven egy misztikus világ boszorkányos ételekkel várja a füstölgő bájitalok és a formabontó ételek szerelmeseit. Igazi varázsvilág, titkos összetevőkkel, bűbájjal és mágiával fűszerezve.

Mágikus helyszín

Kép forrása:themagic

Mágikus ételek

A Sárvérűek burgere, a Házi manók desszertje, Merlin Mágiája – csupa olyan finomság, ami kizökkent a hétköznapokból, és tényleg teljesen elvarázsol. Asztalfoglalás mindenképpen ajánlott.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép forrása: themagic.hu