A Szent István körúton, Varázskastély szabadulószobák kínálnak jó szórakozást, a Pestbudaiséták a Vajdahunyadvárba kalauzolnak. Kőbányán Halloween Musical plusz, a Gyermekvasúton Halloween Expressz, Vecsésen Halloween Party várja a család apraja-nagyját. Kápolnásnyéken Vitéz Katinkát láthatjuk a Napraforgó Meseszínház előadásában, Hegyvidéken Kipakoló garázsvásárban válogathatunk jó cuccokat. A Terminál Clubban Zalatnay, a Turbinában a Los Orangutanes ad koncertet.

Varázskastély a Szent István körúton

Ha a legszebb szabadulószobákat Budapesten: ez a Mystiqueroom! Egy óra alatt kell túljárni a játékok készítőinek eszén, és megoldani a fejtörőket. Központban a feladványok, rejtvények csapatos megoldása. 

A mesés Vajdahunyadvár titkai

Titkok, szobrok, címerek és időutazás a Városliget legszebb épülete körül a Pestbudaiséták szervezőivel.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Délután musicalsztárokkal

Halloween MusicalPlusz

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban a musical történelem rémséges alakjai teszik tiszteletüket ezen a délutánon. Itt lesznek: Sweeney Todd, Jekyll, A Halál, Az Operaház Fantomja, Macskadémon, A Szörnyeteg,  Drakula, Démonok és Vámpírok.

Halloween express a Gyermekvasúton

A Halloween Expressz az édesszájú gyermekek mennyországába indul, ahol sok édesség és számos apró ajándék vár a legügyesebbekre. Az utazás során boszorkányokkal, varázslókkal és szellemekkel is találkozhatnak majd a kicsik. A bátrabbak különleges varázserővel bíró szelleműző töklámpást készíthetnek. Megjelenés jelmezben ajánlott, ugyanis a legjobb jelmez tulajdonosa további ajándékra számíthat.

Sztárvendég az Apacuka Zenekar

Halloweeen party Vecsésen

A Bálint Ágnes Kulturális Központban színes programok várják az egész családot, sztárvendég az Apacuka zenekar. Lesz sikolyszoba, szellemkeresés, jelmezverseny.

A Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon

Vitéz Katinka Kápolnásnyéken

A Csajághy Őszi Pavilonban a Napraforgó Meseszínház interaktív zenés mesejátéka várja a gyerkőcöket. Találkozhatunk az Udvari Bolonddal, a Fekete Lovaggal, és az Erdő Tündérével.

Los Orangutanes a Turbinában

Budapest legújabb szórakozóhelyén a Turbinában ünnepli a Los Orangutanes a halottak napját, méghozzá latin módra, cumbiával!

Latin módra

Zalatnay a Terminál Clubban

Október 31-én Zalatnay Sarolta slágereit új stílusban hallgathatjuk meg, köszönhetően egy zenerajongónak, és persze a cigányzenészeknek. A Terminál Clubban megrendezésre kerülő eseményen Dj Dominique is fellép.

Hegyvidéki Kipakoló garázsvásár

A harmadik Hegyvidéki Kipakoló garázsvásár október 31-én lesz a Városháza téren, Polgármesteri Hivatal előtt, reggel 10 és délután 2 között. Gyere, válogass és bukkanj értékes kincsekre, találd meg a tökéletes kiegészítőt a halloween-i jelmezedhez. Az asztalok már beteltek, nagyon várunk mindenkit, hogy felfedezzük, miket hoznak ki árusítani a kerületi lakosok – invitálnak a szervezők.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: https://www.facebook.com/mystiqueroom/