A hátborzongató élményekre vágyókat varázslatos szabadulószobák várják az Opera közelében, a kreatív kedvűek A nagy pénzrablást festhetik le maguknak. A Ráth György villában szecessziós ruhaköltemények láthatók. Az Uránia moziban A beszéd kerül vetítésre, a ginkedvelőknek extra kóstolás élményében lehet részük.

Szabadulószoba a város közepén

Maya birodalom, éjjel az egyiptomi múzeumban, vagy a mélység titkait kutatni, mind izgalmas vagy éppen hátborzongató feladvány. Jó szórakozást nyújtanak a Terézvárosban a Mysterygames szabadulószobák családnak, barátokkal.

Igéző látvány

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A Varázsló Iskola

A Harry Potter rajongókat lenyűgöző díszletek, furmányos fejtörők, örök élmények várják a Zichy utcában. Az egyhangú hétköznapot feldobja egy látogatás a Magicrooms újgenerációs szabadulószobáiba!

A nagy pénzrablás élményfestés

Akár egy igazi művész, úgy festhetünk Yourart Stúdióban. Fantasztikus kreatív hangulat, a festéshez szükséges eszközökön kívül korlátlan italfogyasztást is biztosítanak a szervezők. Ez alkalomma A nagy pénzrablás kerül a vászonra.

Dresszkód a Ráth György villában

A Dresszkód kiállítás a századfordulón élő nő gardróbjába és életmódjába nyújt betekintést az Iparművészeti Múzeum Textil- és Viseletgyűjteményéből válogatott tárgyegyüttes segítségével. A korabeli öltözékek és kiegészítők – legyezők, táskák és napernyők – bemutatásával felidézzük a szecesszió alkotta új, légies nőideált, aki számára már nemcsak a külcsín, hanem a belbecs is különösen fontossá vált.

Szecessziós szépségek

Gin kóstolás élménye

A tökéletes gin tonic élmény az Erkel utcában, kóstoló, party vagy csapatépítő. Ginrajongókra szabva, a tanulni vágyóknak Gin Akadémia, ahol havi rendszerességgel mutatják be jobbnál jobb gineket, ismertetik meg a résztvevőket a párlatok történetével, és adják át a gin tonik készítés rejtelmeit.  

A beszéd az Urániában

Az Uránia Filmszínház dísztermében 15 órakor kerül a mozivászonra A beszéd című francia vígjáték. A beszéd az év francia vígjáték meglepetése. Intelligens humora, váratlan fordulatai és vizuális megoldásai biztosan sokáig velünk maradnak.

Francia nyelven, magyar felirattal

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/magicrooms