Pokrócos piknikes, beszélgetős filmvetítésre kerül sor a vácrátóti botanikus kertben. Gül baba rózsái közt hangszersimogató vár kicsiket és nagyokat. A Városmajori Színpadon világszínvonalú gospelt hallhatunk: fellép a Bolyki Soul&Gospel Kórus.

Filmvetítés és piknik a Vácrátóti Botanikus kertben

Ökológus mozipiknikre kerül sor a Vácrátót botanikus kertben szombaton 18 órától. A kert szabadon látogatható a résztvevőknek, akiket bor- és gasztropokinik vár.

Amiről a fák suttognak

A meghívott vendégekkel, ökológus, természetfilmessel, evolúcióviológussal  beszélgethetnek  a látogatók, ott lesz Für Anikó színművész is. Sötétedéskor filmvetítés lesz az este fénypontja, pokrócra telepedve az „Amiről a fák suttognak” című filmen át tekinthetünk be a fák életébe.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Hangszerbemutató

Kép forrása: Facebook/birinyi.jozsef

Hangszersimogató Gül baba türbéjében

Birinyi József hangszeres szólista népzenekutató, filmrendező hangszerbemutató zenés interaktív programjára kerül sor szombaton 11 órakor a rózsáiról híres Gül baba Kulturális Központ és Kiállítóhelyen.

Interaktív és lélekemelő

Kép forrása: Facebook/birinyi.jozsef

A Városmajori Színpadon Bolyki Balázs és zenekara vár

Július utolsó napján, több mint egy éves hallgatás után a Városmajori Szabadtéri Színpadon áll újra a közönség elé a rendkívül energikus és életigenlő csapat.

Bolyki Balázs és a Bolyki Soul&Gospel Kórus

Kép forrása: Facebook.com/bolykisoulandgospel

A csend után

Bolyki Balázs, a hazai zenei élet egyik legkülönlegesebb torkú énekese hozta létre 2011. áprilisában a Bolyki Soul&Gospel kórust. Azóta intenzív munka folyik a folyamatosan bővülő együttesben, amely egyedülálló, világszínvonalú és nem hagyományos stílusban szólal meg. A kórusra jellemző a hangszerszerű megszólaltatás szenzitív módon a soul és gospel zenei műfajok alapján. Az estet még különlegesebbé varázsolja a Bolyki Balázs 4 fiából álló B4 együttes.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Für-Aniko-Színművész