Nőnapi koncertet ad az Örkényi Szabadidőközpontban Vastag Tamás, a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési házban Mészáros János Elek, a TEMI Fehérvári úti Művelődési házban Ivancsics Ilona és művésztársai. A gyerkőcök Süsüvel találkozhatnak Érden, a kutyabolondok tacskókkal a Vasmacska Kávézooban. Vácott rendhagyó városnézés, az Utazás Kiállításon Járatlan Utakon fesztivál várja a nyughatatlanokat.

Nőnap Örkényben Vastag Tamással

Az Örkényi Szabadidőközpont Színháztermében 15 órától Vastag Tamás ad nőnapi koncertet.

Koncert nem csak nőknek

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mészáros János Elek estje Biatorbágyon

Húzzad csak kivilágos virradatig! címmel a Juhász Ferenc Művelődési Házban A szokásos szívmelengető muzsikával, gyönyörű énekszóval és remek humorral várja a muzsika szerelmesit Mészáros János Elek. Az est vendége Nagy Anikó lesz Kárpátaljáról.

Süsü, a sárkány Érden

Csukás István – Bergendy István zenés mesejátéka 2022. március 6-án, vasárnap 10 órakor a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az előadás ingyenes, jegyek igényelhetők a művelődési központ jegypénztárában!

Városnéző séta Vácott

Forma- és barkabontón vezetett séta Vácott Tibibolttal, Vörös Házzal, Anyám tyúkjával, középkori kútnézéssel és alpolgármesteri kalauzolással a Városházán, az Idegenvezetők Világnapjának tiszteletére, a Visit Vác szervezésében. Március 6-án Molnár Attila idegenvezetésével.

Ivancsics Ilona és Színtársai

NŐNAPI MUSICAL TALKSHOW

Egy vadonatúj zenés talkshow, ahol ismert musical dalok és nagy slágerek mellett kulisszatitkokat és érdekes történeteket tudhatunk meg kedvenceink múltjából és jelenéről a TEMI Fehérvári úti Művelődési házban. Közreműködik: GÁBOR MÁRKÓ, PATAI ANNA és CSISZÁR ISTVÁN

A Vasmacska Kávézooban

Tacskóimádók vidám tavaszi találkozója

Március 6-án a Vasmacska KávéZoo megtelik élettel és csaholással, a középpontban pedig a sparheltlábú kedvencek lesznek. Az esemény a szórakozás és a találkozás öröme mellett lehetőséget ad a baráti beszélgetésekre, tapasztalatcserére, de egyben adománygyűjtő nap is jótékonysági céllal: a Tacskó Fajtamentés csapatát segíthetjük, és akár a 30-40 gazdára váró tacskó közül is otthont kínálhatunk néhánynak.

Járatlan Utakon Fesztivál az Utazás Kiállításon

Idén 12. alkalommal szervezzük meg Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált. 2022 március 5-6 között a Hungexpo utazási kiállítás társrendezvényeként veszünk részt az eseményen – invitálnak a szervezők és a független világutazók.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook//vastagcsabaofficial