Szigligeti Ivett és Dudás Miki először 2023 szeptemberében jelentették be, hogy kilenc év után szakítottak, ám idén januárban kiderült, hogy újra összejöttek, a sportoló akkor azt mondta, a kettejük közt lévő kötelék erősebb, mint valaha. Az influenszer az elmúlt időszakban több olyan idézetet is megosztott a közösségi oldalán, ami arra utalt, hogy a kapcsolatuk ismét zátonyra futott, ezt pedig nemrég az olimpikon is megerősítette egy korlátozott ideig elérhető Instagram-posztban.

Megint szakítottak 

“Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a szar, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni”– kezdte írását a közösségi oldalán a magyar világbajnok kajakozó.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket

Ártalannak vallja magát 

“Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak, akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném” – írta Dudás Miki a szakításról. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Félrelépett Ivett

“Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja”. 

9 év után szakítottak 

A sportoló és a modell nem először szakítottak viharos házasságuk során. Nem sokkal azután is szétmentek, hogy tavaly ősszel beköltöztek új otthonukba. Akkor Ivett 9 évnyi együttlét után költözött a szüleihez a két gyerekükkel együtt. Dudás Miki mindent megtett, hogy kibéküljenek, és folyamatosan küzdött a családja visszaszerzéséért, és végül sikerrel járt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Dudás Miki és Szigligeti Ivett – Forrás: RTL