Nem nyugszanak bele Rubint Réka rajongói, hogy kedvencüknek kellett távoznia szombaton a TV2 táncos műsorából. Annak ellenére, hogy a nézők úgy döntöttek, hogy Rékát többé nem szeretnék látni a táncparketten, Norbi is kiborult. A rajongók pedig petíciót indítanak.

Kiesett Rubint Réka

Szombaton elstartolt a TV2 nagyszabású showműsora, a Dancing With The Stars. Az első élő show után a nézők úgy döntöttek, hogy Rubint Réka és Andrei Mangra távozik a műsorból. A fitnesslady az eredményhirdetés után azt mondta, hogy értetlenül áll a kiesése előtt, de tudomásul veszi a tényt és csak a jóra akar emlékezni, látszott rajta, hogy rendkívül csalódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mazsi vagy Réka?

A Dancing with the Stars első élő adásában Pap Dorciék, Berki Mazsiék és Rubint Rékáék álltak a sor végén, a legkevesebb pontot ők szerezték. Schobert Norbi láthatóan igen ideges volt, mert a végén már csak az volt a kérdés, hogy Réka vagy Mazsi nem jön többé a stúdióba.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Norbi kiakadt

Másnap Norbi a Facebookon fejtette ki véleményét. Ezt írta: “Szerintem Adél mögött, aki hosszú évekig volt profi táncos, Andrei és Réka produkciója volt a második értékelhető tánc. Igazi tánc. Nem show, díszlet, háttértáncos, hanem színtiszta meló! Elfogadom a döntést, mert az élet néha igazságtalan. Azt is el kell fogadni. Soha ne adjátok fel! Ahogy a Feleségemet ismerem, ez a helyzet lesz csak igazi felhívás a keringőre”.

A nézők döntenek

Norbi után Réka több százezres követőtábora is forrong. Sokak szerint igazságtalanság történt, és méltatlan, hogy így megalázták Rékát. Tény, hogy a táncos műsorban voltak, akik gyengébben teljesítettek a Rubint-Mangra párosnál, de ezt a műsort a nézői szavazatok éltetik, az megy és marad, akire a tévénézők szavaznak vagy nem szavaznak.

Lejáratják a Schobert családot

Réka rajongói azt gyanítják, hogy annak a népes Facebook-csoportnak köszönhető kedvencük kiesése, akik évek óta csak azon dolgoznak, hogy ellehetetlenítsék a Schobert családot. Erre természetesen nincsen semmilyen bizonyíték.

Juttassák vissza Rékát!

A Bors úgy tudja, hogy Réka rajongói közül most többen azt tervezik, hogy petíciót írnak alá, amiben azt kérik a TV2-től, hogy Rékát vigaszágon juttassák vissza a műsorba. A kezdeményezéssel  kapcsolatban persze azt sem lehet kizárni, hogy maga Norbi a petíció ötletadója.

Visszatérő párosok

A Dancing With The Stars műsorában is volt már arra példa, hogy kiesett párosok visszatértek a műsorba. Több páros egészségi állapota miatt kénytelen volt feladni a versenyt, így térhetett vissza Győrfi Dani és Stana Alexandra vagy Emilio és Tóth Orsi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rubint Réka és Andrei Mangra tánca

Kiemelt kép: Rubint Réka és Andrei Mangra produkció közben – Forrás: TV2