Hétfőn az esti órákban megtámadtak és megvertek egy nőt a kelet-pesti Kerepesen. A településen cikkünk megjelenésekor valóságos hajtóvadászatot indítottak a tettes után.

A nyílt utcán támadtak meg egy nőt Kerepesen. A Blikk olvasója szerint megtámadtak és véresre vertek egy nőt hétfő este Kerepesen, majd a támadó ki is rabolta az asszonyt. Friss hírek itt!

Információk szerint jelenleg kutyákkal keresik az elkövetőt vagy elkövetőket. Úgy tudjuk, a polgármester, Gyuricza László is a helyszínen van.

Lövöldözés Kerepesen

Legutóbb december 5-én történt bűncselekmény Kerepesen. Akkor arról írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon, hogy többször a levegőbe lőtt egy katonai egyenruhába öltözött férfi, aki a saját kertjébe ment ki lövöldözni. Állítólag a férfi lányának a kocsiját összetörték, s ez dühíthette fel annyira, hogy a fegyverrel rontott ki a házból.

A kerepesi kukacos leves és az összes hír Kerepesről ide kattintva érhető el!

Két-három család érdekelt a drogban

Kerepesi drogtémákról is írtunk nemrég. Akkor a polgármester arról beszélt, hogy két-három család érdekelt a drogban, a megyei főkapitány járőröket bocsájtott a település rendelkezésére, mondta Franka Tibor, Kerepes akkori polgármestere.

A korábbi polgármester egy tévéműsorban hangsúlyozta: nem igaz az egyik portál akkori állítása, miszerint „Bedarálja Kerepest a drogpokol”. Franka szerint van helyzet Kerepesen, de semmivel sem komolyabb, mint az ország többi településén.

A Pest megyei rendőrfőkapitánnyal olyan szerződést kötött Kerepes, miszerint szabadnapos járőrök kettesével, 1000 forintos óradíjért járják azokat a településrészeket, ahol állítólag láttak már drogosokat – mondta az akkori polgármester.

Elégedetlenek a közbiztonsággal

A BudaPestkörnyéke.hu Facebook oldalán cikkünkhöz azt írta a kerepesi közbiztonságról egy helyi olvasónk, hogy “Semmit nem tesznek ellene, hogy itt rend legyen, betörés is nagyon sok van” – fogalmazott a hölgy.

Kiemelt kép: illusztráció