Többször a levegőbe lőtt egy katonai egyenruhába öltözött férfi a saját kertjében a kelet-pesti agglomerációs kisvárosban, Kerepesen.

A saját kertjébe ment ki lövöldözni egy férfi Kerepesen. Katonai egyenruhát húzott és többször lőtt. A Blikk úgy tudja a férfi lányának a kocsiját összetörték, s ez dühíthette fel annyira, hogy a fegyverével rontott ki a házból.

Együtt italozott nála egy társaság, és lehet, hogy picit többet fogyasztottak a kelleténél. Ez nem először fordult elő – mondta egy utcabeli, aki jól ismeri a fegyveres férfit.

Mint mondja, egy nő a házból kijőve autóba ült, de kocsija a jeges úton belecsúszott a vendéglátó lányának járgányába. Az egyenruhás ekkor rontott ki a kertbe a fegyverrel. A legfrissebb hírek itt.

Úgy tudni, a férfinak volt fegyvertartási engedélye, s az egyenruha sem véletlen. Közalkalmazottként dolgozik ugyan, de valamiért van „katonakártyája” – fűzte hozzá egy ismerőse. Az egyenruhás férfi édesapja szerint „nem történt semmi, csak a gyerekek durrogtattak”. A rendőrség későbbre ígért választ az ügyben.

Lövöldözés Budapesten

Néhány nappal ezelőtt írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon arról, hogy az egyik szomszéd lövöldözni kezdett a házuk előtt Budapesten a 17. kerületben a Dévaványa utcában.

Akkor a rendőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol tanúkat hallgattak meg, adatot gyűjtöttek, és rövid időn belül azonosították a feltételezett lövöldözőt.

Lövöldözés Ráckevén

A lövöldözés helyszíne Ráckevén – Fotó: MTI

Augusztusban írtuk, hogy hetvenen estek egymásnak Ráckevén, ahol két népes család egy drogügy miatt balhézott össze, több lövés is eldördült. Hárman súlyosan megsérültek, a Terrorelhárítási Központ emberei is a helyszínre vonultak, mert a rendőrök állítólag nem bírtak velük. Három mentőhelikopter landoltt Ráckevén, rengeteg kék vilogós autó ment a település felé az 51-es úton.

Kiemelt kép: illusztráció