Bicskanyitogató videó készült az M1-es autópályán Húsvétkor. A felvételen az látható, hogy egy osztrák rendszámú autó sofőrje hosszú kilométereken át szórakozik egy magyar autóssal, időnként sokakat veszélybe sodorva. A durva „mókának” végül az egyenruhások vetettek véget, amikor kiszedték a forgalomból a nőt. Cikkünkben mutatjuk a felháborító videót.

Idegesítette áldozatát

A videó szerint a Győr felé haladó, kamerás autóst egy osztrák rendszámú Renault sofőrje szabályosan terrorizálta. Úgy tűnik, a nőnek már semmi dolga nem volt aznap, hiszen 20-30 kilométeren keresztül idegesítette áldozatát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Büntetőfékezések egymás után

Többször is megpróbálta leszorítani az útról, sőt, büntetőfékezgetett előtte a belső sávban úgy, hogy közben a külsőben mindenki elhaladt mellettünk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokakat veszélybe sodort

A felvételen az is látható, hogy mikor az aszfaltbetyár nem engedte elmenni maga mellett a vétlen sofőrt, a sztráda egyik szélétől a másikig kacsázott, ezzel minden arra járót életveszélybe sodort.

Még nevetett is

Volt, hogy a szaggatott vonalon araszolt, a kamerás kocsit majdnem felnyomta a szalagkorlátra, undorító húzásán pedig még jót is nevetett. A durva felvételt a Budapesti Autósok Közössége osztotta meg.

Hívta a rendőröket

Végül a szenvedő fél megelégelte a dolgot, rendőrt hívott, és míg a központtal végig kapcsolatban volt, két egyenruhás kiszedte a forgalomból az elmeháborodott osztrák nőt.

Íme, a nem mindennapi felvétel

Forrás: bpiautosok.hu

Tömegbe hajtott

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy durva baleset történt Budapesten, a Hungária körúton. Egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. A helyszínre azonnal mentők és rendőrök siettek. A szemtanúk elmondása szerint több embert elgázolt. 

Ezt mondja a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán tett közzé egy videót a balesetről. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a Kerepesi útra akart kanyarodni a sofőr, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost.

Két sérült

A balesetben ketten könnyebben megsérültek; őket a mentők a helyszínen ellátták. A gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy azért hajtott fel a járdára, mert rosszul lett. A mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció