Az Operettszínházban a Veszedelmes viszonyok, a FÉM Színházban A király meztelen, a MOMkultban Csányi Sándor önálló estje kerül színre. A zenekedvelőket a Marczibányi téren a Don Giovani, Biatorbágyon az Aranyakkord, a Cziffra 100 programban Martha Argerich és Mischa Maisky koncertje várja. Vácott a Pedrofon zenekar rock&roll partyja kínál jó szórakozást, a Harapó Mókusban Trabarna stand-up estje lesz móka és kacagás.

Veszedelmes viszonyok az Operettszínházban

Zenedráma két részben Choderlos de Laclos regénye nyomán. Szerelmek és intrikák szövevényes, buja sorozata – ősbemutató a Kálmán Imre Teátrumban!

Ősbemutató

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Trabarna stand-up est 4 fogásos vacsorával a Harapó Mókus Vendéglőben

Határtalan nevetés, meglepetések, olyan poénok, amelyet a tévében sosem fogsz hallani, egyszeri és megismételhetetlen alkalom! Vacsorával karöltve, 1993 óta először jelentkezik a Harapó Mókus stand-up esttel. Bár valljuk be, az éttermi élet sokszor szül vicces helyzeteket, de ennyi nevetés sosem volt nálunk! Csatlakozz Te is első stand-up estünkhöz- invitál a Harapó Mókus péntek estére.

Debütáló alkalom!

A király meztelen a FÉMben

Szomorú kortárs komédia, írta: Cziczó Attila. Amikor egy ötvenes, értelmiségi baráti társaság estétől hajnalig iszik, az őszinteség szárnyal, mint a legüdébb pálinka lehelete. Hogy éppen most van az a pillanat, amikor kiderül minden az istenített mesterről, az még tűzforróbbá teszi a hangulatot. Az egykori fiatalok, akik szeretett tanáruk lábai előtt térdeltek, ma végre felállnak, és egyenes derékkal folytatják eddig földbe döngölt életüket. Vagy nem. Erről szól ez a szomorú komédia. Lehet sírni és nevetni! 16 éven felülieknek ajánlott!

ELŐTTEM TÉRDELSZ

DON GIOVANNI a Marczibányi téren

Mozart ikonikus darabja ezúttal Sándor Dániel Máté (korábban az SZFE, jelenleg az Universität Mozarteum Salzburg végzős hallgatója) rendezése, fiatal színművészek és zeneakadémisták részvételével.

Aranyakkord Biatorbágyon

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibor (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Péntek este a Juhász Ferenc Művelődési Házban saját számaik mellett improvizációk képében helyet kap a pillanat, életművük egyéb dalai és kedvenceik feldolgozása is.

Rock & Roll Party Vácott

A Madách Imre Művelődési Központban a Pedrofon zenekar ismét fergeteges hangulatú koncertjére várja a váci közönséget!

Csányi Sándor a MOMKultban

Hogyan értsük félre a nőket? címmel Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka a MOMkultban.

Hogyan értsük félre a nőket?

CZIFFRA100 | Martha Argerich és Mischa Maisky koncertje

A két világhírű művészt aligha kell bemutatni, rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A Cziffra Emlékév egyik csúcseseményének legendái évtizedek óta zenélnek együtt, ihletői és kiegészítői egymásnak. 

Zongora és cselló

Koncertjükre olyan ikonikus darabokat hoznak, melyek a zongora és cselló közös repertoárjának ékkövei és amelyek ennek ellenére viszonylag ritkán hangzanak el koncerttermekben. 

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/operettszinhaz