Brutálisan megverte élettársát egy férfi a Hős utcában. Miután a négygyermekes anyuka már nem mozdult, magára hagyta a lakásban. Az áldozat órákig haldoklott a földön, mire megtalálták, már késő volt. A gyilkos ellen most emelt vádat az ügyészség.

Rendszeresen verte az édesanyát

A 40 éves férfi a gyilkosság előtt szabadult a börtönből, és szinte azonnal megismerkedett későbbi áldozatával, és hamarosan beköltözött a lakásába. A drogos férfi ezután rendszeresen verte a négygyermekes anyát. A kétségbeesett asszony volt a rendőröket is kihívta, de aztán félelmében visszavonta a feljelentést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Magára hagyta

A tragédia éjjelén valamin összekaptak, ekkor a férfi puszta kézzel és valamilyen tárggyal hosszasan ütlegelni kezdte a nőt, majd magára hagyta. A vizsgálatok kiderítették, hogy az eszméletlen nő mintegy három órát haldoklott a földön.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megmenthették volna

Mire a férfi hajnalban visszament a lakásba, a nő már belehalt a koponyasérüléseibe. Ha időben hívott volna segítséget, a nő életét meg lehetett volna menteni – írta a Ripost.

Az utcán is veszekedtek

A szomszédok szerint Andrea és Attila között mindennaposak voltak a balhék, nemcsak otthon, hanem az utcán is veszekedtek. A négygyermekes anya fia, Levente korábban elmondta: soha nem lesz képes beletörődni édesanyja tragikus halálába

Megromlott a kapcsolata a férfival

A meggyilkolt nő kapcsolata egyébként már régóta megromlott a férfival, de nem tudott tőle megszabadulni. Az erőszakos és agresszív férfi nem volt hajlandó tudomásul venni azt, hogy Andrea már nem kér belőle, ennek az eredménye lett ez a tragédia.

El akarta küldeni

Azon a júliusi napon is berontott Attila Andreához, aki ismét el akarta küldeni őt, erre viszont annyira ideges lett a férfi, hogy halálra verte a nőt, aki még a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A férfi ezután lement az utcára és a szembejövőket arra kérte, hogy menjenek fel a lakásra, és nézzék meg a halott asszonyt.

Nem ment be hozzá a börtönbe

„Nem mentem be hozzá a rácsok mögé, igazából nem is vagyok kíváncsi a lelki világára. Egyszer viszont szeretnék a szemébe nézni, legalább akkor, amikor kimondják a feje felett az ítéletet” – mondta az áldozat fia.

4 gyermeke volt a nőnek

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy: „Andinak három felnőtt fia, illetve egy kislánya volt, akit nevelőszülők gondoznak. Szegény nő mindig is jó munkára vágyott, de nem adatott meg neki egy olyan karrier, amilyenre minden normális ember vágyik” – mondta az áldozat egyik ismerőse.

Az egyik legveszélyesebb hely

Budapesten, a Hős utcában mélyszegénységben élők és drogosok élnek főként. Az elmúlt években több bűncselekmény is történt. 2016 januárjában az egyik háztömb lépcsőházban késeltek meg egy embert. A támadó előbb megverte, majd többször is megszúrta a férfit. 2015 áprilisában lövöldöztek, júniusban pedig lopás miatti gázrobbanás volt a sokak által csak drogos gettónak tartott zónában, ahova a mentők is csak rendőri kísérettel mernek bemenni – de 2014 novemberében is történt egy szintén életveszélyes késelés és lakástűz a Hős utcában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: rendőrök helyszínelnek a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán