Ötvenméteres sugarú körben lezárták a környéket és egy irodaház dolgozóit megkérték, hogy a mentesítés idejére ne hagyják el az épületet.

Akkumulátor folyadék folyik

Akkumulátorsav ömlött az úttestre a 3. kerületi Bojtár utcában – tudatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek délelőtt.

Lezárták a környéket

Kisdi Máté elmondta, ötvenméteres sugarú körben lezárták a környéket és egy irodaház dolgozóit megkérték, hogy a mentesítés idejére ne hagyják el az épületet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

10 négyzetmétert terített be

Hozzátette, egy telephely bejárata előtt folyt ki egy nagyobb akkumulátorból a folyadék, ami körülbelül 10 négyzetmétert terített be.

FRISS!

Piásan száguldozva okozott balesetet ez a férfi Budapesten, cserbenhagyással is vádolják

Ezt közölte a BKK

Közölte azt is, hogy a kifolyt anyag semlegesítése folyamatban van. A Bojtár utca lezárása érinti a közösségi közlekedést is: a Budapesti Közlekedési Központ azt írta a Facebookon, hogy a 118-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szentlélek tér felé a Kunigunda útja megállót, az Óbudai autóbuszgarázs felé pedig a Csillaghegyi út-Bojtár utca megállót.

Itt történt:

Ez is érdekelhet:

Borzalom az M5-ösön: elaludt a volánnál a sofőr, majd nekicsapódott az előtte haladó kamionnak – Többen súlyosan megsérültek

Friss információk a BKK oldalán:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik