Lezuhant egy gipszstukkó az egyik Teréz körúti társasház homlokzatáról. A Fővárosi Katasztrófavédelem munkatársai több járművel érkeztek a helyszínre, amit szalaggal zártak el. A tűzoltók egy emelőkosaras tűzoltó jármű segítségével felmentek az épület homlokzatához és a még mozgó részeket is eltávolították.

Lezuhant egy gipszstukkó

Lezuhant egy gipszstukkó az egyik Teréz körúti társasház homlokzatáról. A Fővárosi Katasztrófavédelem munkatársai több járművel érkeztek a helyszínre, amit szalaggal zártak el. Kiss Ádám, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta: egy háromemeletes társasház homlokzatáról esett le egy gipszstukkó a járdára, ahol épp nem tartózkodott senki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Segítettek a tűzoltók

A fővárosi tűzoltók egy emelőkosaras tűzoltó jármű segítségével felmentek az épület homlokzatához és a még mozgó részeket is eltávolították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Leomlott a tetőhomlokzat

A BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt arról, hogy tavaly június végén leomlott Budapesten a Jókai utca 1. szám alatti ház tetőhomlokzata. Rengeteg ott parkoló autó megrongálódott, négy ember pedig megsérült. A legsúlyosabb sérüléseket egy fiatal balerina szenvedte el, aki a barátjával sétált el épp a ház előtt. 

Minden szabályt megszegtek

Az Operettszínház táncosát sokáig mesterséges kómában tartották, miután súlyos gerincsérülést szenvedett. A megsérült lányt képviselő ügyvédi iroda jelezte, hogy kártérítési igénye van. Több szakértő is vizsgálta már az ügyet és azt állapították meg, hogy az építtető, a kivitelező, az egyéb közreműködők lényegében szinte minden vonatkozó szabályt megszegtek.

Felébredt a kómából

A színház később közleményben tudatta, hogy a lány szervezete reménykeltően jól reagált a műtéti beavatkozásra, az életfunkciói pedig kedvezők, majd imát hirdettek a művész felépüléséért. Nem sokkal később Nikolett felébredt a kómából, majd elkezdte a rehabilitációt, hogy ismét felépüljön és táncoljon, hiszen rengetegen visszavárják őt.

Teljesen megváltozott az élete

A borzalmas baleset egy éves évfordulóján Nikolett a Facebook-oldalán tett közzé egy üzenetet, amelyben leírta: tavaly ilyenkor egy pillanat alatt teljesen megváltozott az élete.

Balett helyett gyógyszerek

 „Pontosan egy éve ezen a napon, egy pillanat alatt változott meg teljesen az életem. Aznap is átlagosan indult a reggelem, azonban azóta a szokásos balett gyakorlat helyett gyógyszerekkel és láb kimozgatással kezdődik a napom” – olvashatjuk a bejegyzésben.

Szakított a szerelmével

A lány úgy nyilatkozott: akkori szerelmével azóta szakítottak, de barátok tudtak maradni. Állapotáról őszintén vallott: „Az állapotom romlás felé indult. Először az egyik kezem, most már a másik kezem kezdett el gyengülni. Most ezekkel van a legnagyobb probléma és feladat” – vallotta be Niki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció