Bessenyei Péter is repül Dunakeszin a repülőnapon, a Hungaroringen Michelisz Norberttel is találkozhatunk. Háromnapos programot ígér Pátyon a Pincenapok, a vecsési Mesefesztivál, a gödöllői Koronázási hétvége az egész családnak. A Duna Karnevál gálaműsorát a Margitszigeti Színházban, Magyar Rhapsody Projekt Levédia előadását Kápolnásnyéken láthatjuk. Enrique Iglesias az MVM Domban, a Bohemian Betyars Budakalászon, a P.Mobil az Arena Gardenben lép fel. Lesz irodalmi séta Krúdy nyomán, Ünnepi könyvhéti forgatag Budapest szívében, Gin Market a Bálnában, Business Fesztivál a Millenárison.

Veteránjármű és repülőnap Dunakeszin

Goldtimer gépek, katonai hagyományőrzők, Tigris tank, Bessenyei Péter és repülős barátai Dunakeszin a kétnapos repülőnapon. Nem csak Budapesten és környékén, de a Balatonnál is szuper programok várnak rád most hétvégén. Kattints ide a részletekért.

Bessenyei Pétert is láthatjuk

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Super Racing Festival Mogyoródon a Hungaroringen

Michelisz Norbert és a háromszoros kamion Európa-bajnok Kiss Norbert is „ringbe száll” a Hungaroringen június 11-12-én tartandó Super Racing Festivalon.  S ha a két sztárversenyző részvétele önmagában nem lenne elég vonzó (bár tudjuk, hogy az), ráadásként a rendezvény ingyenes a nézők számára!

Michelisz Norbert és Kiss Norbert is ringbe száll

Pincenapok Pátyon péntektől vasárnapig

Kiállítás megnyitó, csatajelenet, e-bike kipróbálás, gyerekprogramok, bölcsiszínház, hangolda, szabadulópince és csárdaszombat, és még sok remek program vár a nyitott pincék mellett Pátyon a Pincenapokon. . Délutánonként és este koncertek, vasárnap többek közt fellép Harcsa Veronika és a Gyémánt duó.

Újra Pátyi Pincenapok, találkozzunk június második hétvégéjén!

A Hangulat Pince is kinyit erre a fantasztikus hétvégére, a remek hangulat garantált! A pince programjáról a Hangulat Pince Páty oldalán lehet tájékozódni.

Mesefesztivál Vecsésen

A teljes hétvégét felölelő eseménysorozat az elmúlt 10 év mesefesztiváljait ötvözi majd névadója Bálint Ágnes születésének 100. évfordulójával. Az idei fesztiválra a báb- és gyermekszínházi előadások bemutatására olyan hazánkban működő, nagy hagyománnyal bíró kő-bábszínházakat kértek fel a szervezők, akik repertoárjuk legjobb előadásait hozzák majd el Vecsésre. A minőségi programok mellett látványos és különleges meglepetés játékokkal is készülnek.

A Bálint Ágnes Kulturális Központban

Koronázási hétvége Gödöllőn

Június elején újra megrendezésre kerül a Koronázási hétvége a Gödöllői Királyi Kastélyban. Erzsébet királyné és Ferenc József koronázására emlékezve Magyarország legnagyobb barokk kastélya ünnepséggel és számtalan programmal várja látogatóit! Múltidéző programok az egész családnak rejtélyes titkokkal és izgalmas történetekkel.

Fekete Péter Gödöllőn

A MŰVÉSZETEK HÁZA ad otthont Gödöllőn péntek este a Fekete Péter című zenés  vígjátéknak. A vidám történet mellett felcsendülnek a legszebb és legismertebb Eisemann- slágerek is, mint a Fekete Péter öcsém, a Szerelemhez nem kell szépség, a Lesz maga juszt is vagy a Holdvilágos éjszakán.

P.Mobil koncert az Aréna Gardenben

Három év Covid szünet után végre újra nagy szabadtéri P.Mobil koncert lehet Budapesten.
Hogy az este még nagyobbat üssön, meghívtuk vendégnek barátainkat, a Moby Dick zenekart. A bemelegítésről dombóvári barátaink, a V2 Raiders zenekar gondoskodik. Három zenekar, nagy színpad, kiváló hangtechnika, mi baj történhetne?

Nagy szabadtéri koncert

27. Duna Karnevál gálaműsor

A 27. Duna Karnevál Gálaműsora a Margitszigeti Színházban lesz. Első részében Indiából, Mexikóból, Bulgáriából, Észak-Macedóniából, Olasz- és Görögországból érkezett táncegyüttesek gondoskodnak a fergeteges hangulatról! Az este második felében pedig a Duna Művészegyüttes és a Magyar Állami Népi Együttes főszereplésével a Petőfi évforduló alkalmából a költő forradalmi és szerelmi verseinek eszmeiségét, az ifjúsághoz szóló, jelenben is érvényes üzeneteit idézik meg a színpadon.

A Margitszigeti Színházban

Bohemian Betyars Budakalászon

Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás. A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed – folk – freak – punkos, magával ragadó, energikus formációjával. A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír. Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával. A budakalászi Kós Károly Művelődési Házban szombat este duhajkodhatunk a Bohemian Betyars.

Business Fesztivál a Millenárison

Az év legnagyobb üzleti fesztiválja a Millenárison: 10 színpad, 350 előadó. Az IT Fest a Business Fest az első olyan kötetlen üzleti esemény, ahol a különböző területek szabad kapcsolódásának adunk teret, mert az állandóan változó világban, új együttműködési stratégiákra van szükség!

Irodalmi séta Krúdyval

Pestnek akkoriban császárzsemlye és frissen csapolt ser és virsliszaga volt – írta Krúdy, és ennek nyomába eredhetünk ezen a sétán. Krúdy Gyula írásaiban megörökítette a város nyüzsgő nappali és éjszakai életét, a kávéházaktól, fogadókig, a kocsmáktól a színházakig, ezt átélhetjük a szombaton a Csányi utcából induló sétán szombaton.

GIN&TONIC WEEKEND – Gin Market Budapesten a Bálnában

Buli, Dj és Gin&Tonic minden mennyiségben. Találkozzunk a gin világnapján Magyarország legnagyobb nyári gin fesztiválján!

Búzavirág, pipacs és társaik

Ünnepi könyvhét a Vörösmarty téren és a Vigadónál

Csütörtöktől vasárnapig várják az olvasókat a Vörösmarty téren és a Vigadónál. A pavilonokban a kiadók nem csak dedikálásokkal és író-olvasó találkozókkal, hanem koncertekkel és egyéb színes programokkal várják az olvasni szerető közönséget.

Magyar Rhapsody Projekt – Levédia Kápolnásnyéken

A kápolnásnyéki Csajághy Laura színpadon a Magyar Rhapsody Projekt Levédia című albuma tiszteleg a nagy magyar zeneszerzők, népdalgyűjtők és a magyar kultúra népzenei gyökerei előtt, ötvözve a zenekar modern hangszereit, magyar népi hangszerekkel, mint a tekerőlant, tárogató, töröksíp, koboz, népi furulyák, népi hegedű, ősi dobok és ütőhangszerek.

A latin zene királya, Enrique Iglesias koncertje

A sztár az MVM Dómban:  Enrique Iglesias. Amega bulin olyan slágerek hallhatóak majd, mint a Sube me la radio, a Duele el corazón, Loco, a Heart Attack és a Bailando… Az utóbbi dal videóklipje a második legnézettebb klip lett a YouTube-on az egész világon, közel 3 és fél milliárdos nézettséget produkált!

Az MVM Dómban

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: illusztráció – Gyermeknap Érden – Fotó: BPK