Nem volt ismerős a vidékről érkezett sofőr a Teve utca környékén, sokfelé kellett figyelnie, nem vette észre a stop táblát. Nagy baj lett ebből.

Hazafelé indultak

Egy szentesi család igyekezett hazafelé KIA Proceed GT kombi autójukkal a főváros 13. kerületében, a Teve utcában, a Róbert Károly körút felől kedd délután. Nem voltak ismerősek a környéken és valószínűleg az egész napos ügyintézés után minél előbb haza szerettek volna érni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkerülhetetlen karambol

A Frangepán utcai kereszteződéshez érve az autót vezető apuka nem vette észre a stop táblát és a Frangepán utcán a Béke utca irányából érkező, céges Skoda Rapid kombi elé hajtott. A karambol elkerülhetetlen volt, a nagy erejű becsapódás hatására az összes légzsák kinyílt a KIA-ban, ezek patronjai füstöt okoztak az utastérben, plusz a számítógép egyből mindent leállított a járműben.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Csúnyán összetört a családi KIA

10 métert gurult

A fék sem működött, így a sofőr tehetetlen volt, a Frangepán utcába csapódott jármű még több 10 métert megtett a Váci út felé, mire lelassult és önmagától megállt.

Ideges sofőr

A Skodát egy fiatal férfi vezette, ő nem sérült meg a baleset során, mint ahogy a vétkes sofőr sem, ő csak idegesen próbált telefonon autómentőt találni, aki elszállítja a roncsot.

Ennyire tört össze a Skoda

Kirobbantak a légzsákok

A KIA jobb első ülésén utazó anyuka jobb karját megütötte az oldallégzsák, őt a mentők megvizsgálták, de végül a helyszínen maradt.

Felébredt a kislány a csattanáskor

A hátsó ülésen, gyerekülésben, szabályosan beszíjazva utazott a néhány éves kislányuk, ő az ütközés pillanatában éppen aludt és csak a hangos csattanásra riadt fel, de semmi baja nem lett szerencsére, csak az ijedségtől sokáig sírt.

Levegőben a sérült autó

Ott élők segítettek

Végül egy lakó sietett a segítségükre, akinek szintén pici gyereke van, náluk tudták tisztába tenni a pöttöm kislányt, aki utána azonnal elfogyasztott egy egész banánt.

Teljes lezárás

Az út közepén ragadt roncsot képtelenség volt megmozdítani, így végül a helyszínre kivonult fővárosi hivatásos tűzoltók darus autómentője emelte be egy üres parkolóhelyre. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Frangepán utca Teve utca és Lomb utca közötti szakasza teljes szélességében lezárásra került. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK