Óriási szerencséje volt annak a sofőrnek, aki autójával előzés közben kisodródott, megpördült, de végül a kerekein állt meg. A hajmeresztő jelentsort egy személygépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette, ma pedig nyilvánosságra hozta a rendőrség.

Hajmeresztő jelenet

Békés vármegyében, a 470-es út Békéscsaba és Békés közötti szakaszán történt a hajmeresztő eset február 1-jén a reggeli órákban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felborult, megpördült

Egy személygépkocsi előzés közben sodródni kezdett, felborult, megpördült, majd a kerekein állt meg – elevenítette fel a történteket a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ki tudott szállni

A jármű vezetője használta a biztonsági övet és könnyű sérülést szenvedett, a baleset után segítség nélkül ki tudott szállni a kocsiból. Nem nehéz elképzelni, mi történt volna, ha nem köti be magát a sofőr.

Lássuk, mi történt!

Forrás: police.hu

Személygépkocsi és autóbusz ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy tragikus baleset történt hétfőn délután Győr-Moson-Sopron vármegyében: egy menetrend szerinti busz és egy személyautó ütközött össze egymással, egy ember meghalt.

Teljes útzár a helyszínen

A rendőrség az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a szemle idejére teljes szélességében lezárta, a közlekedő személygépjárművek a Nyúl és Écs közötti mellékutakon kerülhették ki a baleset helyszínét.

Áttért a másik oldalra az Audi

A kisalfold.hu helyszíni beszámolója szerint az Écs irányából közlekedő külföldi rendszámú Audi típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal sávba, ahol a menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje, már hiába próbálta a járművét balra kormányozni, nem tudta elkerülni a frontális ütközést. A balesetben az autóbusz sofőrje és négy utas könnyebben megsérült.

Figyelmen kívül hagyta a jelzőtáblát

Ugyancsak a Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy hétfőn dél körül egy középkorú férfi Iveco Daily kisteherautóval a 9. Szabadkai úton haladt a Határ út felől a Soroksári út irányába. A Gubacsi úthoz érkezve a férfi figyelmen kívül hagyta a kihelyezett elsőbbségadás táblát és áthajtott volna a kereszteződésen, ám balról ekkor ért oda a Jászai Mari tér felé tartó, menetrend szerint közlekedő 2B villamos.

Összeütköztek

Ennek vezetője már hiába fékezett, a kisteherautó bal elejének ütközött. Az Iveco sofőrje az ütközés következtében megsérült, erősen vérzett a feje és arra panaszkodott, hogy fáj az oldala.

Összeomlott a keringése

Már a kiérkező esetkocsiban folyt az ellátása, amikor hirtelen összeomlott a keringése. A mentőkocsi személyzete megkezdte az újraélesztést, ehhez hordággyal együtt kiemelték az úttestre, majd a műveletbe bekapcsolódott egy időközben a helyszínre riasztott, magasabb szintű ellátást biztosítani képes másik mentőautó személyzete is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt: megpördült az autó Békésnél. Fotó: police.hu