A piroson hajtott át egy autós a Margit híd közelében. A rendőrök éppen járműveket ellenőriztek, amikor az Árpád fejedelem útja felől érkező Zafira még át akart csúszni a piroson. Kiintették a forgalomból.

Lehet, hogy beszorult a forgalomba, de ez nem mentség

Hosszan dudált az az autós, aki majdnem nekiment egy opelesnek. A Zafira vezetője bőven piroson akart áthajtani, hiszen a forgalom már megindult – mutatja a bpiautosok.hu által közzétett videó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jobbra kanyarodtak, balról jött a Zafira

A felvétel készítője a főváros budai oldalán autózott, majd be akart kanyarodni a Margit híd alá vezető útra, amikorneki balról megjelent a másik autó. Ekkor erőteljesen lassítania kellett, hiszen a zöldre váltó lámpánál már elindul a kocsisor.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A videó

Jó napot kívánok!

A dudálását hallhatták meg a közelben ellenőrzést végző rendőrök, akik azonnal kiintették a forgalomból. Az eset szombat reggel történt.

Meghalt a sofőr Nógrádban

Kányás és Szentkút között egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, két utasát a mentők kórházba szállították – írta a Kékvillogó.hu.

Súlyos baleset Túrkevénél

Az oldalára borult egy személyautó Túrkeve közelében, a 4202-es út Mezőtúr felé vezető szakaszán. A mezőtúri hivatásos és túrkevei önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél. Egy ember beszorult a járműbe. Őt az egységek mentették ki, majd átadták a mentőknek.

Ez az autós megúszta a borulást

Árokba csúszott, és az oldalára borult egy személyautó Jászfényszaru határában, a József Attila úton. Egy ember utazott benne, ő ki tudott szállni. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Irány az árok

Árokba csúszott egy személyautó a 6207-es úton, Velence közelében, a 20. kilométernél. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is.

A fotó a bpiautosok.hu videójából való